Home TOP NEWS Match Report: Ισοπαλία και την περιμένει στο καμίνι

Match Report: Ισοπαλία και την περιμένει στο καμίνι

match-brondby-omonia-c (42)


Σε ένα ισοζυγισμένο παιχνίδι Μπρόντμπι και ΟΜΟΝΟΙΑ έμειναν στην ισοπαλία χωρίς γκολ και θα λύσουν τις διαφορές τους στη Λευκωσία. Η ομάδα μας θα μπορούσε να μπει μπροστά στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, θα μπορούσε όμως και να δεχθεί γκολ στο δεύτερο.

A’ ημίχρονο

Μετά από ένα αναγνωριστικό πρώτο 15λεπτο, η πρώτη ευκαιρία ανήκε στην ΟΜΟΝΟΙΑ και ήταν μεγάλη. Ο Μπεμπέ ελίχθηκε υπέροχα, έδωσε στον Ασσίς που μόνος από το ύψος του πέναλτι σούταρε ψηλά άουτ. Η Μπρόντμπι αδυνατούσε να απειλήσει, όμως στο 22′ παρολίγο να μπει στη θέση οδηγού όταν ο Ρούνιε έκανε επικίνδυνη πάσα προς τα πίσω, όμως ο Παναγή διόρθωσε την κατάσταση. Στο 37′ ο Κίλιαν Σέρινταν απείλησε με ένα μακρινό φάουλ που πέρασε άουτ. Τρία λεπτά αργότερα η πιο μεγάλη ευκαιρία του ημιχρόνου. Ο Σκέμπι βρέθηκε φάτσα με τον Χραντέτσκι, ο Φινλανδός όμως βγήκε νικητής στο τετ α τετ. Στο 43′ η Μπρόντμπι έφτιαξε την πρώτη της μεγάλη ευκαιρία. Ο Ντουρμίσι πέρασε το Ράμος και μόνος μέσα πλάγια μέσα στη περιοχή σούταρε διαγώνια. Ευτυχώς βρήκε το Παναγή σε ετοιμότητα και ο νεαρός πορτιέρο έδιωξε σε κόρνερ.

Β’ ημίχρονο

Με μπόλικη πίεση από τους Δανούς ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Στο 48′ ο Πούκι βγήκε τετ α τετ, ο Παναγή απέκρουσε για να φτάσει η μπάλα στον Ελμάντερ που σούταρε, ο Παναγή απέκρουσε εκ νέου για να πάει στον Ντουρμάρι που πλάσαρε, για να αποκρούσει και 3η φορά ο νεαρός Κύπριος πορτιέρο σε κόρνερ. Στην εκτέλεση, οι Δανοί έκαναν νέα φάση, ο Παναγή ήταν και πάλι σε ετοιμότητα. Στο 69′ ο Σβαρτζ βρήκε χώρο στη περιοχή και έκανε δυνατό σουτ, ο Παναγή απέκρουσε. Πέντε λεπτά αργότερα η ΟΜΟΝΟΙΑ απείλησε με τον ίδιο τρόπο, το σουτ του Κιρμ όμως απέκρουσε ο Χραντέτσκι. Στο 78′ ένα καλό σουτ του Μπεμπέ πήγε άουτ. Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι και οι δυο ομάδες θα τα πούνε σε μια βδομάδα.

Συμπερασματικά

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έπρεπε να τελειώσει τις φάσεις της στο πρώτο ημίχρονο, η πρόκριση είναι ακόμα στο 50-50. Ύπουλο σκορ, αλλά η ομάδα μας κόντρα στη Γιαγκελόνια έδειξε πως έχει τον τρόπο.

Σύνθεση

Παναγή, Μαργκάσα, Ρούνιε, Ούτσα, Ράμος, Οικονομίδης, Μπεμπέ (89′ Ρουσιάς), Ασσίς, Φοφανά (75′ Φυλακτού), Σκέμπρι (61′ Κιρμ), Σέρινταν