Home TOP NEWS Θέλει να προσθέσει στοιχεία ο Ρουσιάς

Θέλει να προσθέσει στοιχεία ο Ρουσιάς

filiko-ermis-omonoia (111)


Αποφασισμένος να κάνει περισσότερο αισθητή την παρουσία του στο ρόστερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι ο Ονησίφορος Ρουσιάς. Ο νεαρός πήρε λιγοστό χρόνο συμμετοχής στη μέχρι τώρα παρουσία του στο τριφύλλι, όμως αναμένεται να αυξηθεί κατακόρυφα φέτος. Η συμμετοχή του για λίγα λεπτά, περνώντας ως αλλαγή σε παιχνίδι, δεν μας δίνει αρκετά δικαιώματα να τον κρίνουμε αφού είναι δύσκολο να καταφέρεις πολλά μέσα σε 15 ή 20 λεπτά συμμετοχής.

Αυτό που βλέπουμε στο νεαρό Κύπριο είναι ένα παίκτη που διψά για ποδόσφαιρο και όποτε μπει στο γήπεδο βάζει δύναμη και προσπαθεί για το καλύτερο. Το physical game ήταν ένα κομμάτι του παιχνιδιού στο οποίο ο Όνη υστερούσε με αποτέλεσμα να κάνει την παρουσία του αισθητή μόνο όταν είχε ευκαιρία για γκολ. Είναι ξεκάθαρη η πρόθεση του να βελτιωθεί και να “απαιτήσει” ευκαιρίες.

Ο Ρουσιάς έχει πολλά να δώσει φορώντας τη φανέλα με το τριφύλλι και όταν κερδίσει περισσότερο χρόνο στην ενδεκάδα θα δούμε αρκετά γκολ από αυτόν. Εξαρτάται και από τον ίδιο να συνεχίζει τη σκληρή δουλειά και να δίνει τον καλύτερο του εαυτό συνεχώς, με στόχο τη βελτίωση σε όλους τους τομείς. Έχει όλο το μέλλον μπροστά του, είναι μόλις 23 χρονών και είναι πεισμωμένος να πετύχει στην ΟΜΟΝΟΙΑ!