Home TOP NEWS ΟΜΟΝΟΙΑ λεβεντογέννα

ΟΜΟΝΟΙΑ λεβεντογέννα

lakatamia-prosfiges


Η χθεσινή ανακοίνωση της ΘΥΡΑΣ 9 με την οποία γνωστοποιούσε πως οι ανάγκες για τους πρόσφυγες στην Κύπρο έχουν καλυφθεί και ότι κάποια από τα τρόφιμα και ρούχα που μαζεύτηκαν θα σταλούν στα νησιά της Ελλάδας, προκάλεσε συναισθήματα συγκίνησης. Όλοι ξέρουμε πως τα προβλήματα δεν τελειώνουν, ο πόλεμος εξακολουθεί να μαίνεται, οι πρόσφυγες δεν ξέρουν ακόμα που θα καταλήξουν. Αποδείχθηκε όμως πως ο κάθε ένας από μας, μπορεί να κάνει διαφορά, ειδικά αν δρα μέσα από ένα σύνολο σαν το κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Κατά καιρούς έχουν λεχθεί πολλά για τους οργανωμένους μας. Προσφάτως λέχθηκαν και για το κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, με αφορμή τον έρανο για να επιστρέψει ο Δημήτρης Χριστοφή. Βλέπετε είναι πιο εύκολο να προβάλλεις τα αρνητικά του άλλου, παρά τα θετικά του. Η ΘΥΡΑ 9 μάζεψε και στο παρελθόν φαγητό και ρούχα για πρόσφυγες, τους κάλεσε και στη κερκίδα της. Το ίδιο έκανε και για τον ελληνικό ΛΑΟ, το ίδιο θα κάνει για οποιοδήποτε ΛΑΟ το έχει ανάγκη. Γιατί έτσι μάθαμε εμείς, να μην ξεχωρίζουμε θρησκείες και εθνικότητες.

Η κινητοποίηση του κόσμου μας τις τελευταίες μέρες ήταν απίστευτη. Απέδειξε ξανά από τι πάστα είμαστε φτιαγμένοι. Πολλά συγχαρητήρια σε όλο το κόσμο, ειδικά όμως στους οργανωμένους που έδειξαν το δρόμο.