Home TOP NEWS Μετράει και τι θέλει η ομάδα του

Μετράει και τι θέλει η ομάδα του

ag11-aris-omonoia-a-Hafez (87)


Το φως της δημοσιότητας έχουν δει δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για έκφραση πρόθεσης του Καρίμ Χάφεζ να παραμείνει στην ΟΜΟΝΟΙΑ και την απροθυμία του να επιστρέψει στην Αίγυπτο για τα μάτια της Αλ Άχλι. Ο Καρίμ πράγματι δεν κρύβει πόσο χαρούμενος είναι στην ΟΜΟΝΟΙΑ και τη Κύπρο, άλλωστε το δείχνει μέσα στο γήπεδο. Η προτίμηση του σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα είναι επίσης λογική.

Αυτό πάντως, δεν κάνει την περίπτωση παραμονής του και του χρόνου εύκολη. Ο Καρίμ έχει συμβόλαιο με τη βελγική Λιρς και εκείνη είναι που ορίζει που θα συνεχίσει. Οπωσδήποτε ρόλο παίζει και η δική του επιθυμία, είναι όμως πολύ νωρίς για να γνωρίζει τις επιλογές του το επόμενο καλοκαίρι. Είναι χαρούμενος, είναι όμως και μόλις 19 χρονών με τεράστια προοπτική.

Στο τέλος της ημέρας, μακάρι να μείνει στην ΟΜΟΝΟΙΑ, έχει καταλάβει και ο ίδιος πως μπορεί αν του προσφέρει ευκαιρίες για βελτίωση και ανέλιξη. Είναι νωρίς να προδικάζουμε την εξέλιξη της υπόθεσης για αυτό ας συνεχίσει τις εξαιρετικές εμφανίσεις και ας ελπίζουμε πως θα γίνουν οι ανάλογοι χειρισμοί για να παραμείνει παίκτης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ιδανικά μόνιμα.