Home TOP NEWS «Μετά τη καταιγίδα έρχεται η λιακάδα»

«Μετά τη καταιγίδα έρχεται η λιακάδα»

ag12-omonoia-enp-a-Vladan-Milojevic (56)


Με αυτή την πρόταση τελείωσε τη συνέντευξη τύπου ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μετά την ήττα από την ΑΕΛ. Συμφωνούμε απόλυτα μαζί του, το πρόβλημα είναι πως στην ΟΜΟΝΟΙΑ εδώ και καιρό ζούμε μπόρες. Το άρθρο που δημοσιεύσαμε πριν που δείχνει πως εδώ και 4 χρόνια τέτοιο καιρό είμαστε στην 6η θέση αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Όσο κι αν προσπαθήσαμε πολλές φορές να δούμε τα πράγματα θετικά, οι χαρές ήταν λίγες και παροδικές και στο τέλος η θετική σκέψη ίσως να μας έκανε και κακό.

Μιλώντας με φίλους τις τελευταίες μέρες ακούσαμε την άποψη πως κάποιοι απομακρύνθηκαν γιατί πλέον η κατάσταση τους έκανε κακό στην υγεία. Άλλοι εξέφρασαν την άποψη πως “τα πράγματα θα χειροτερέψουν, πριν γίνουν καλύτερα”. Εμείς ρωτάμε γιατί; Γιατί να τα αφήσουμε να γίνουν ακόμα χειρότερα πριν το πάρουμε απόφαση πως το σωματείο χρειάζεται κτίσιμο ξανά από την αρχή. Σε πιο γερές βάσεις, σε πιο στέρεες δομές. Με επαγγελματισμό, διάθεση για πρόοδο και για όλους τους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ.

Καλούμε ξανά τους αρμόδιους, όσους ορίζουν τις τύχες αυτής της ομάδας να δουν τα πράγματα ρεαλιστικά. Να μην βάλουν τον εαυτό τους σε θέση άμυνας και να δουν απλά πως είμαστε στάσιμοι εδώ και χρόνια. Να πάρουν τις αποφάσεις που πρέπει, ακόμα κι αν είναι επώδυνες για να προχωρήσει επιτέλους η ΟΜΟΝΟΙΑ. Αρχίζοντας από το άνοιγμα στα μέλη, προχωρώντας σε πρόωρες εκλογές. Λιγοστεύουμε όσο μένει έτσι η κατάσταση και κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ είναι σημαντικός.