Home TOP NEWS Είναι πολλοί οι λόγοι ΟΜΟΝΟΙΑ

Είναι πολλοί οι λόγοι ΟΜΟΝΟΙΑ

kyp-semifinal2-omonoia-aek-omada-team (41)


O τελικός κυπέλλου πλησιάζει και στο μυαλό όλων μας είναι μόνο ο τίτλος. Ούτε θέλουμε να διανοηθούμε να έρθει η Πέμπτη και να μην έχει προστεθεί το 15ο κύπελλο στην τροπαιοθήκη μας. Είναι τίτλος και τον θέλουμε, η σημασία του ίδιου του τίτλου όμως είναι μόνο ένας από τους λόγους που η 18η Μαΐου επιβάλλεται να μας βρει στους δρόμους να πανηγυρίζουμε. Και οι υπόλοιποι μάλιστα, είναι εξίσου σημαντικοί, είτε βραχυπρόθεσμα είτε μακρυπρόθεσμα.

Ξεκινάμε από την προετοιμασία, τον προγραμματισμό, την Ευρώπη. Ενδεχόμενη κατάκτηση του κυπέλλου μας δίνει τουλάχιστον 2 εβδομάδας επιπλέον, μέχρι το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Λέμε τουλάχιστον γιατί ανάλογα με το ποιος θα κατακτήσει το Europa League και που έχει τερματίσει στη χώρα του, ίσως γίνει 1 μήνας. Αυτό το χρονικό διάστημα μπορεί να αξιοποιηθεί για ξεκούραση από τους παίκτες του υφιστάμενο ρόστερ, αλλά και για πιο προσεκτικό προγραμματισμό από το Νταμπίζα!

Και ο πιο σημαντικός λόγος από όλους, είναι η επιστροφή μας στους τίτλους. Πρέπει να αποτελέσει το πρώτο βήμα για να σηκώσουμε μια και καλή το κεφάλι μας. Να πιστέψουμε όλοι, μέχρι τον τελευταίο, πως είμαστε για πολύ μεγαλύτερα πράγματα από τους στόχους που θέτουμε και να τα κυνηγήσουμε! Επιβάλλεται να επιστρέψουμε στους τίτλους, επιβάλλεται κάθε χρόνο να προσθέτουμε κι άλλους στην τροπαιοθήκη μας!