Home TOP NEWS Κερδίζει τον τελικό, κερδίζει χρόνο

Κερδίζει τον τελικό, κερδίζει χρόνο

kaz-cup-omo-aek-texniko-team-vladan-warzycha-akis (414)


H ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει στις 18 του μήνα να κερδίσει το κύπελλο! Είναι τίτλος και προφανώς δεν χρειάζεται οποιοδήποτε άλλο κίνητρο από το να προστεθεί ένας τέτοιος στο παλμαρές του σωματείου και το βιογραφικό των ποδοσφαιριστών μας.

Ενδεχόμενη κατάκτηση του κυπέλλου πάντως, θα έχει και παράπλευρες ευεργετικές επιπτώσεις[*]. Όποιος κατακτήσει το τρόπαιο, κερδίζει δυο έξτρα εβδομάδες για ξεκούραση των παικτών. Και επιπλέον χρόνο για προγραμματισμό.

Ο Νίκος Νταμπίζας ανέλαβε μόλις πριν ένα μήνα, ενώ και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν έχει ξανακάνει προγραμματισμό για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ομάδα που θα δούμε του χρόνου θα είναι σχεδιασμένη από τους δυο τους και όσο περισσότερο χρόνο έχουν για να κάνουν τις απαιτούμενες κινήσεις μεταγραφικής ενίσχυσης τόσο το καλύτερο.

Ήδη ως γνωστόν ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας μας κινείται προς κάποιες κατευθύνσεις, δεν είναι λίγοι όμως οι παίκτες που θα πάρουν αποφάσεις με το τέλος της χρονιάς. Οι δυο επιπλέον εβδομάδες μεταξύ 1ου και 2ου προκριματικού λοιπόν, μπορούν να λειτουργήσουν θετικά για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Προέχει βέβαια η κατάκτηση του κυπέλλου.

Διαβάστε και αυτό: Το καλοκαιρινό καλεντάρι 

*Γενικά ο Κυπελλούχος είναι πάντα ο ευνοημένος από τις αλλαγές που θα προκύψουν στις ειδικές βαθμολογίες της ΟΥΕΦΑ. Θυμίζουμε πέρσι κατέκτησε το Γιουρόπα η Σεβίλη και η θέση που κέρδισε στο πρωτάθλημα για το Γιουρόπα δόθηκε στις ομάδες που ακολουθούν με την Κυπελλούχο Ελβετίας Σιόν να αγωνίζεται απευθείας στους ομίλους και την ΑΕΚ Λάρνακας να κερδίζει ένα προκριματικό γύρο. Βέβαια τα πράγματα φέτος είναι διαφορετικά αφού Σεβίλη και Λίβερπουλ έμειναν πίσω και ίσως χάσουν το τρένο της Ευρώπης ενώ Σακτάρ και Βιγιαρεάλ κερδίζουν εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ μέσω των πρωταθλημάτων.