Home TOP NEWS Λίγο πριν βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο Β

Λίγο πριν βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο Β

ELEYTHEROPOULOS


Από χθες γράψαμε πως όσο αν ο Ελευθερόπουλος δεν μείνει ελεύθερος από τη Βέροια, δεν υπάρχει περίπτωση να καθίσει στο πάγκο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Η ομάδα του όπως φαίνεται θα πάρει την πολυπόθητη αδειοδότηση και δηλώνει μέσω των εκπροσώπων της πως ο προπονητής της είναι δεσμευμένος και για τη νέα χρονιά. Ο Ελλαδίτης τεχνικός εξακολουθεί να βρίσκεται στη κορυφή των προτιμήσεων του Νίκου Νταμπίζα που είναι διατεθειμένος να τον περιμένει άλλες 1-2 μέρες (σ.σ. οριστική απόφαση για τη Βέροια θα βγει αύριο). Αν δεν μείνει ελεύθερος, βάζει μπροστά το σχέδιο Β’.

Κατακρίβιαν είμαστε λίγες ώρες πριν την εφαρμογή του σχεδίου Β’. Από την χθεσινή συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου βγήκε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ το αργότερο μες το Σαββατοκύριακο θα έχει προπονητή. Για να γίνει κάτι τέτοιο εφικτό, πρέπει να είναι έτοιμη για το ενδεχόμενο ο πρώτος της στόχος να μην αποκτηθεί. Το θέμα που τίθεται βέβαια, είναι ποιος αποτελεί το σχέδιο Β; Χθες έγινε γνωστό πως ο Γιώργος Γεωργιάδης παρότι δεν έχει ιδιαίτερη εμπειρία στους πάγκους είναι ψηλά στις προτιμήσεις. Ο Νταμπίζας όμως ενημέρωσε τους Δώρο Σεραφείμ και Άγη Ιακωβίδη για 3 προπονητές και όχι 2. Άρα υπάρχει άλλη μια περίπτωση που δεν έχει διαρρεύσει.

Ο “καινούριος” πάντως, θα έχει σίγουρα πολλή δουλειά να κάνει άμεσα αφού από Δευτέρας ξεκινάει η προετοιμασία. Όσο πιο γρήγορα προσληφθεί τόσο το καλύτερο λοιπόν, γιατί το θέμα ήδη έχει κουράσει.