Home TOP NEWS Αποδείξεις στο γήπεδο

Αποδείξεις στο γήπεδο

Η βαθμολογική συγκομιδή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ως τώρα δεν είναι κακή, αν και θα έπρεπε να είναι καλύτερη. Ο λόγος που η ομάδα μας δέχεται ισχυρή κριτική είναι η εικόνα που βγάζει μέσα στο γήπεδο. Χωρίς περιστροφές, δεν είναι εικόνα ομάδα που δικαιούται να έχει απαιτήσεις για τον τίτλο ή έστω κάτι παραπάνω από προηγούμενες χρονιές. Και όταν αυτή η διατύπωση ακολουθεί παιχνίδια κόντρα σε Ερμή, Αναγέννηση, Δόξα, Άχνα και Καρμιώτισσα, καταλαβαίνει κανείς πως φυσιολογικά ανησυχεί και διαμαρτύρεται ο κόσμος.


Στην ΟΜΟΝΟΙΑ πάντως εκφράζουν την αισιοδοξία πως αυτό που χρειάζεται η ομάδα είναι μια καλή νίκη, όπως μια σε ντέρμπι, για να ανέβουν ψυχολογικά οι παίκτες και να βγάλουν στο γήπεδο αυτά που δουλεύουν στην προπόνηση. Θεωρούν πως μπορεί το ντέρμπι με τον Απόλλωνα να αποτελέσει turning point για όλη τη χρονιά. Θέλουμε να πιστέψουμε, οι ως τώρα εμφανίσεις της ομάδας όμως μας κρατάνε καλά γειωμένους. Για αυτό λέμε αποδείξεις εκεί που μετράει, στο γήπεδο.

Μόνο εκεί μπορεί να πειστεί ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πως ενδεχομένως να κρίναμε νωρίς και να δώσει περισσότερο χρόνο στην προσπάθεια που γίνεται. Λόγια έχουμε ακούσει πολλά τα τελευταία χρόνια, αν δεν δούμε έργα τι να τα κάνουμε; Αποδείξεις τώρα, μέσα στο γήπεδο.