Home TOP NEWS «Η πόρτα για το Νούνο είναι ανοικτή»

«Η πόρτα για το Νούνο είναι ανοικτή»

Demetriou-Andreas-Dimitriou (2)


Για όλα τα θέματα της “πράσινης” επικαιρότητας μίλησε στο Super Sport FM ο Ανδρέας Δημητρίου. Ξεκίνησε ασφαλώς τις δηλώσεις του με αναφορά στην τιμητική του Νούνο Ασσίς που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ. Ανοικτό το ενδεχόμενο για συνεργασία στο μέλλον με τον Πορτογάλο σε άλλο τομέα άφησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τονίζοντας πως η πόρτα είναι ανοικτή. Αναφέρθηκε επίσης στο αγωνιστικό κομμάτι του φιλικού, αλλά και τον προγραμματισμό, με την μεταγραφική ενίσχυση να είναι ανοικτή όσον αφορά τον κατάλογο Β’. Πιο κάτω οι δηλώσεις:

Για το αγωνιστικό κομμάτι του φιλικού: “Το παιχνίδι χρησιμοποιήθηκε κυρίως για να πάρουν αγωνιστικά λεπτά ποδοσφαιριστές που δεν έπαιξαν αρκετά στα επίσημα παιχνίδια. Σε αυτό το πλαίσιο αγωνίστηκαν οι Σοϊλέδης και Κωνσταντινίδης, ο οποίος αγωνίστηκε μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε, που τον κράτησε για περίπου οκτώ μήνες εκτός παιχνιδιών”.

Όσο αφορά την αξιολόγηση και τον προγραμματισμό: “Η ομάδα έχει ολοκληρώσει τον μετεγγραφικό σχεδιασμό της, για την καλοκαιρινή μετεγγραφική περίοδο, όσο αφορά ποδοσφαιριστές καταλόγου Α΄. Αν θα γίνει κάποια περαιτέρω κίνηση θα αφορά τον κατάλογο Β΄, είτε με άνεργους ποδοσφαιριστές (μέχρι 2/9), είτε με υποσχετική (εντός Κύπρου μέχρι 30/9). Ο Τεχνικός Διευθυντής, σε συνεννόηση με τον προπονητή, κινήθηκαν με βάση το πλάνο που αρχικά είχαν καταρτίσει.

Απ΄ εκεί και πέρα, η αξιολόγηση, τόσο της αγωνιστικής απόδοσης της ομάδας, ως σύνολο, όσο και ατομικά των ποδοσφαιριστών, ως μονάδες, αλλά και γενικά όλων όσων αποτελούν το ποδοσφαιρικό τμήμα, είναι μία διαδικασία συνεχής.

Η καθημερινή αξιολόγηση, είναι κάτι πάνω στο οποίο στηρίζουμε πολλά, για την ορθή ανάπτυξη της ομάδας. Οι απαιτήσεις είναι πάρα πολύ υψηλές και ως εκ τούτου η αξιολόγηση γίνεται με βάση κριτήρια ομάδας που θέτει πρωταγωνιστικούς στόχους. Μέσα από τη διαρκή και σωστή αξιολόγηση, θα επιδιώκεται ομαδική και ατομική βελτίωση, αλλά και να εντοπίζονται οι τομείς που χρειάζονται εξωτερικές κινήσεις, για να φτάσουν στο επίπεδο που επιβάλλει το εκτόπισμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Απ΄ εκεί και πέρα, δεν σημαίνει πως επειδή ολοκληρώθηκε η καλοκαιρινή μετεγγραφική περίοδος, τερματίζονται και οι διαδικασίες προγραμματισμού. Αντίθετα, οι υπεύθυνοι για θέματα προγραμματισμού έχουν στρέψει την προσοχή τους στην επόμενη μετεγγραφική περίοδο, του Ιανουαρίου. Στόχος μας είναι σε κάθε μετεγγραφική περίοδο, η ΟΜΟΝΟΙΑ να βγαίνει πιο δυνατή”.

Για Μπαντιμπάγκα: “Η μπάλα είναι στην πλευρά του παίκτη. Για το κατά πόσο θα επιλέξει να παραμείνει στην ομάδα μας (χωρίς να έχει δικαίωμα συμμετοχής), είτε να πάει σε κάποια άλλη ομάδα”.

Για την περίπτωση Χατζάρα: “Μέχρι αύριο θα παρθεί απόφαση για το αν θα αποκτηθεί ή όχι. Εάν θα αποκτηθεί θα είναι υπό το καθεστώς του ανέργου, καθώς είναι ελεύθερος”.

Για το Γιόργκενσεν: “Δεν έχει αποφασιστεί ακόμη εάν θα δοθεί ή όχι δανεικός. Για περιπτώσεις δανεισμού εντός Κύπρου, έχουμε περιθώριο μέχρι το τέλος του μήνα”.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ανδρέας Δημητρίου: