Home TOP NEWS Ψηλά τα λάβαρα αδέρφια

Ψηλά τα λάβαρα αδέρφια

 


Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΘΥΡΑ 9 Λεμεσού καλεί τους Ομονοιάτες να σηκώσουν το κεφάλι, να σφίξουν τη γροθιά τους και να συνεχίσουν να στηρίζουν την αγαπούλα. Τη μαγκιά και τη περηφάνια δεν μπορούν να την κλέψουν από τον πράσινο λαό, που δεν θα τα παρατήσει ποτέ. Κρατήστε ψηλά τα λάβαρα αδέρφια! Αναλυτικά η τοποθέτηση από τους οργανωμένους:

«Περήφανε Λεμεσιανέ ΟΜΟΝΟΙΑτη,

Ξέρουμε πως πάρα τα όσα ήξερες, μετά τις αλλεπάλληλες ‘αποκαλύψεις’ μόνο αποτροπιασμό και μίσος νιώθεις για εκείνους όλους τους ‘κυρίους’ που κρατούσαν και συνεχίζουν να κρατούν με το έτσι θέλω το τιμόνι της αγαπημένης μας ομάδας αποφασίζοντας για τις τύχες της με πρώτο γνώμονα το συμφέρον του κόμματος και για την προσωπική τους ανέλιξη. Ξέρουμε πως πλέον γυρεύεις από κάπου να πιαστείς για να καταφέρεις να συνεχίσεις να είσαι στα τσιμέντα την ίδια ώρα που οι άλλοι κάνουν την μια επιτυχία μετά την άλλη. Ξέρουμε πως έχεις λυγίσει τόσο σωματικά αλλά κυρίως ψυχικά και γυρεύεις τρόπο να ξυπνήσεις από τον εφιάλτη που ζεις. Γιατί μόνο εφιάλτης μπορεί να χαρακτηριστεί η τραγική κατάσταση που έφεραν την μεγαλύτερη ομάδα του νησιού.

Χωρίς να μακρηγορούμε άλλο εμείς σου λέμε να κοιτάξεις το παιδί σου μέσα στα μάτια… Αξίζει να τα παραιτήσεις? Αξίζει να αφήσεις το παιδί σου χωρίς την μεγάλη αγάπη που μεγάλωσες? Αξίζει να αφήσεις το παιδί σου να σκύβει κεφάλι στα σχολεία? H απάντηση είναι ΟΧΙ! Σήκωσε κεφάλι, σφίξε την γροθιά σου και ΠΟΛΕΜΑ! Γιατί μπορεί να τα πήραν όλα αλλά κάτι που δεν μπόρεσαν να ‘κλέψουν’ είναι την ΟΜΟΝΟΙΑτικη μαγκιά και την περηφάνια σου.

Το Σάββατο λοιπόν η ΘΥΡΑ ΕΝΝΙΑ ΛΕΜΕΣΟΥ αναχωρεί μαζικά, δυναμικά και τρελαμένα στις 3:30 από την πρόοδο για να σμίξει με τα υπόλοιπα αδέλφια ανά το παγκύπριο σε μια ακόμα μαγική εκδρομή φτιαγμένη από το ένδοξο παρελθόν. Γιατί δεν μάθαμε να τα παρατάμε, δεν μάθαμε να τα βάζουμε κάτω ούτε να συμβιβαζόμαστε. Είμαστε φτιαγμένοι από διαφορετική πάστα και το αποδείξαμε ουκ ο λίγες φορές. Μάθαμε να πολεμάμε, να μαχόμαστε και αυτό έχουμε σκοπό να κάνουμε να κρατήσουμε τα λάβαρα ψηλά.

ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΓΙΣΟΥΜΕ – ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

ΘΥΡΑ 9 ΛΕΜΕΣΟΣ».