Home TOP NEWS Το νεαρότερο δίδυμο στον άσο

Το νεαρότερο δίδυμο στον άσο

 


Δύο νεαροί τερματοφύλακες βρίσκονται στην αποστολή της ομάδας μας σήμερα για τον αγώνα κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα. Ο 22χρονος Παναγή θα είναι κάτω από το τέρμα και ο 19χρονος Χριστοδούλου στον πάγκο.

Πάνε πολλά χρόνια το δίδυμο να είναι τόσο νεαρό. Οι παλιοί θα θυμούνται όταν το 2000 η ομάδα μας αγωνίστηκε κόντρα στη Νεφτοχιμίκ είχε κάτω από το τέρμα τον Γιαλλούρη που ήταν 22 και κατά τη διάρκεια του ματς χρειάστηκε να περάσει στο ματς ο 21χρονος Άγγελος Αγαθαγγέλου όταν ο Τάσος δέχθηκε κόκκινη.

«Θεωρώ πως είναι σε καλό επίπεδο. Πρόκειται για πειθαρχημένο παιδί, αφοσιωμένος σ’ αυτό που κάνει, κι έχει προοπτική ανέλιξης», ανέφερε στο «Goal» για τον Ανδρέα Χριστοδούλου ο Χριστόφορος Λοΐζου, ο άνθρωπος που άναψε πράσινο πέρσι για ένταξή του στην ΟΜΟΝΟΙΑ. «Είναι δουλευτής, έχει καλά σωματικά προσόντα, καλή τεχνική και θα πρέπει να υποστηρίξει τις ικανότητές του», πρόσθεσε.

Όπως επισήμανε ο Λοΐζου, με την προσθήκη του Χριστοδούλου, υπήρξε πλάνο ανάπτυξης και ανέλιξής του. Έχει όλα τα στοιχεία για να προοδεύσει και κάποια στιγμή να είναι έτοιμος να υπερασπιστεί την εστία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ανέφερε.