Home TOP NEWS “Διαρρέουν” την έκθεση του Παρατηρητή “σύμφωνα με πληροφορίες”

“Διαρρέουν” την έκθεση του Παρατηρητή “σύμφωνα με πληροφορίες”

 


Συγκινητική η προσπάθεια που καταβάλλει ο αιώνιος μέσω “διαρροών” πληροφοριών τις τελευταίες ώρες μέσω ΜΜΕ για να μας πείσουν για το πόσο σωστές είναι οι θέσεις του Αποέλ για τις επίμαχες φάσεις του ντέρμπι.

Και ενώ οι εκθέσεις του παρατηρητή δεν δημοσιεύονται, έσπευσαν να τη διαρρεύσουν σε δύο ΜΜΕ με γνωστά συναισθήματα, προφανώς σε μια προσπάθεια να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να επηρεάσουν την κοινή γνώμη.

“Σύμφωνα με πληροφορίες”, λοιπόν, οι διαιτητές ελέγχονται μόνο για τη φάση του πέναλτι, όταν άλλαξαν την απόφασή τους.

Τα υπόλοιπα ήταν ολόσωστα. Κι ας μην μας εξηγούν πώς είναι δυνατόν διαιτητής και βοηθός να πήραν απροβίβαστο, αφού έκαναν μόνο ένα λάθος. Αυτά βλέπετε δεν τα εξηγούν οι “πληροφορίες”. Ενώ ανύπαρκτες ήταν οι “πληροφορίες” την περασμένη εβδομάδα, όταν δεν δόθηκαν δυο κόκκινες στο Αποέλ.

Όχι πως έχουμε εμπιστοσύνη στην κρίση και την αμεροληψία των παρατηρητών, αλλά αυτή η μεθοδευμένη διαρροή δείχνει τις προθέσεις τους. Προσπαθούν μας πείσουν ότι άδικα διαμαρτυρόμαστε, ότι είμαστε κλαμένοι κτλ. Τα γνωστά.

Γιατί τώρα; Γιατί τόση αγωνία να διαρρεύσει; Ποιοι ανησυχούν; Γιατί ενώ την περασμένη εβδομάδα δεν είχαμε “διαρροές” αυτή την βδομάδα βγήκαν έτσι, “εν ψυχρώ”;