Home TOP NEWS Για ένα πράσινο εξοχικό

Για ένα πράσινο εξοχικό

Ως γνωστόν οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αύριο Σάββατο, θα καταλάβουν την κεντρική κερκίδα για το παιχνίδι της με τον Ερμή. Το γεγονός είναι σημαντικό, πρώτο γιατί κάνουν το γήπεδο λιγότερο αφιλόξενο και περισσότερο σαν έδρα μας. Και δεύτερον γιατί κάνουν τη θέαση πολύ καλύτερη για τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που δεν θα στριμωχθεί στο πέταλο, ούτε θα πρέπει να…μαντεύει τι γίνεται σε κάποια σημεία του γηπέδου που δεν φαίνονται από εκεί.


Το ματς προσφέρεται για ένα πράσινο εξοχικό. Είναι μεγάλη ευκαιρία να δώσουμε επιπλέον βοήθεια στους παίκτες μας σε ένα πραγματικά δύσκολο παιχνίδι. Τα δυο χιλιάδες εισιτήρια που μας αναλογούν λογικά θα αποδειχθούν λίγα για τις ανάγκες μας και το Αντώνης Παπαδόπουλος θα μοιάζει με ΓΣΠ. Ελπίζουμε ότι θα έρθει και η ανάλογη απόδοση από την ομάδα για να ικανοποιήσει τον κόσμο που θα βρεθεί στο πλευρό της.

Σχετικά με το θέμα, μίλησε και ο Αντρέας Δημητρίου χθες:

“Μετά από όσα έχουν γίνει στο προηγούμενο παιχνίδι, είναι σημαντικό να δείξουμε ότι είμαστε συσπειρωμένοι. Είναι πάρα πολύ σημαντική η παρουσία μας στο γήπεδο. Τα 2,000 εισιτήρια στην κεντρική εξέδρα πρέπει να τα εξαντλήσουμε.”