Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να στοχεύσει τη νίκη

Να στοχεύσει τη νίκη

Με οποιαδήποτε ισοπαλία με σκορ, η ΟΜΟΝΟΙΑ προκρίνεται σήμερα. Με λευκή ισοπαλία δεν μένει εκτός. Δεν πάει όμως στο Δασάκι για να πάρει το “Χ”. Πάει σε μια αφιλόξενη έδρα για να πάρει τη νίκη και να προκριθεί με τρόπο εμφαντικό στους 8 του κυπέλλου. Όχι ότι θα πει “ευχαριστώ δεν θα πάρω” σε ενδεχόμενη πρόκριση με ισοπαλία, σίγουρα όμως αν στοχεύσει σε αυτήν, θα κινδυνεύσει να την χάσει.


Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η μεγαλύτερη και καλύτερη από τις δυο ομάδες. Τρεις φορές τα είπαν φέτος, τις δυο κέρδισε και την τρίτη, που τελείωσε ισόπαλη, ήταν αυτή που δικαιούταν να πάρει τη νίκη. Στο δε παιχνίδι στο Δασάκι της Άχνας για το πρωτάθλημα σημείωσε δυο γκολ και πήρε ένα δίκαιο τρίποντο. Γιατί να μην κάνει το ίδιο και σήμερα; Γιατί να συμβιβαστεί με οτιδήποτε λιγότερο όταν ξέρει πως αυτήν εξαρτάται;

Δεν είναι στη φύση μας να ζητάμε οτιδήποτε λιγότερο από την νίκη. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει σήμερα να αποδείξει από το πρώτο λεπτό πως είναι αποφασισμένη να την κατακτήσει. Από δω και μπρος μόνο στο γήπεδο πρέπει να μιλάμε.