Home TOP NEWS Σίγουρο πως θα το αλλάξει ξανά

Σίγουρο πως θα το αλλάξει ξανά

Το 4-4-2 με ρόμβο που επέλεξε να χρησιμοποιήσει ο Τζον Κάρβερ κόντρα στην ΑΕΚ, ήταν κυρίως αποτέλεσμα της απόφασης να ξεκουράσει τον Δημήτρη Χριστοφή για να τον έχει φρέσκο στο αυριανό παιχνίδι κυπέλλου. Ο Τζίμης έπαιξε μόνο ένα μισάωρο, αύριο θα είναι στην αρχική εντεκάδα και πιθανολογούμε πως πέραν από αυτόν, θα επανέλθει και το 4-2-3-1. Δεν πρόκειται να είναι η μοναδική αλλαγή που θα κάνει ο Άγγλος τεχνικός πάντως, αφού τουλάχιστον άλλοι 3 ποδοσφαιριστές διεκδικούν εντεκάδα.


Στον άσσο ο Κάρβερ έδειξε πως θα χρησιμοποιεί και τους δυο τερματοφύλακες, έτσι Κρέσιτς και Παναγή έχουν κάθε ματς 50-50. Από κει και πέρα, ο Φιλιώτης δεν έπαιξε καθόλου κόντρα στην ΑΕΚ και αν αισθάνεται απολύτως καλά (στο πρώτο ματς με τον Απόλλωνα είχε νιώσει ενοχλήσεις στο τέλος) θα πάρει θέση στο δεξί άκρο της άμυνας. Τέλος, μια θέση στην εντεκάδα χτυπάει και ο Φάνος Κατελάρης. Αναμένονται σκληρές μάχες και τόσο το πάθος όσο και η δύναμη του Φάνου θα χρειαστούν.

Το σημαντικό βέβαια δεν είναι ούτε τα πρόσωπα, ούτε τα σχήματα. Το σημαντικό είναι όσοι μπουν μες το γήπεδο να καταλάβουν τη σημαντικότητα του παιχνιδιού και να μην δούμε περπατητές όπως την Κυριακή. Ίσως η χρησιμοποίηση Κύπριων ποδοσφαιριστών να βοηθήσει προς αυτήν τη κατεύθυνση.