Home TOP NEWS Η επιτυχία του Πάμπου, περνάει από εμάς

Η επιτυχία του Πάμπου, περνάει από εμάς

Αν ήταν να κάνουμε μια σφυγμομέτρηση ανάμεσα στο κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για την πρόσληψη του Πάμπου Χριστοδούλου, θα λέγαμε πως η πλειοψηφία ήταν υπέρ της και η πρόσληψη την χαροποίησε. Υπήρχαν όμως και αυτοί που δεν ξέχασαν το περιστατικό με το σύνθημα. Παρόμοια ήταν και η κατάσταση εντός του διοικητικού συμβουλίου, αφού η συντριπτική πλειοψηφία ήταν υπέρ της πρόσληψης, υπήρχαν όμως και λίγοι που διαφώνησαν για διαφορετικούς λόγους.


Το περιστατικό με το σύνθημα έγινε, δεν μπορεί να το αρνηθεί κανένας. Το πώς θα το προσεγγίσουμε από δω και πέρα, είναι ικανό να κάνει τη διαφορά στο αν θα πετύχει ο Πάμπος Χριστοδούλου και κατ’ επέκταση η ΟΜΟΝΟΙΑ ή όχι. Ο άνθρωπος αυτός καλείται πλέον να διαχειριστεί ένα υπερωκεάνιο το οποίο εδώ και χρόνια μοιάζει ακυβέρνητο και το έργο του θα γίνει σίγουρα πιο εύκολο αν έχει σύσσωμο τον κόσμο στο πλευρό του. Η επιτυχία του, θα σημαίνει χαρές για μας και τίτλοι για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Δεν ζητάμε από κανένα να ξεχάσει, ζητάμε όμως από όλους να έχουν τα πιο πίσω υπόψην τους. Αρκετά δράματα δεν ζήσαμε;

Ο Πάμπος Χριστοδούλου είναι ένας προπονητής που έχει ικανότητες. Είναι ένας χαρακτήρας φιλόδοξος, που ήρθε στην ΟΜΟΝΟΙΑ γιατί τον εξιτάρει η πρόκληση να την κάνει ξανά μεγάλη. Η δική μας άποψη, χωρίς να διεκδικούμε κανένα αλάθητο, είναι πως για αυτά πρέπει να τον κρίνουμε. Θα βοηθήσει βέβαια και ο ίδιος αν διευθετηθεί άμεσα ένα ραντεβού με τους οργανωμένους για εξηγήσεις.