Home TOP NEWS Γιέσπερ Φρέντμπεργκ για Τεχνικός Διευθυντής

Γιέσπερ Φρέντμπεργκ για Τεχνικός Διευθυντής

Το θέμα προπονητή έχει λήξει στην ΟΜΟΝΟΙΑ, αφού από το καλοκαίρι αναλαμβάνει ο Πάμπος Χριστοδούλου. Στην ανακοίνωση πρόσληψης του, έγινε γνωστό και το τεχνικό επιτελείο που θα έχει ο Κύπριος τεχνικός στο πλευρό του. Εκείνο που δεν έγινε γνωστό είναι πως θα πορευτεί η ΟΜΟΝΟΙΑ στα θέματα του τεχνικού διευθυντή και του επικεφαλής του τμήματος scouting. Η διοίκηση μέσω του προέδρου Αντώνη Τζιωνή είχε γνωστοποιήσει πως δεν θα επιστρέψει στην εφορία, έτσι αναμένονται και σε αυτά τα κομμάτια εξελίξεις.


Σύμφωνα με πληροφορίες μας γίνεται σκέψη στην θέση του Τεχνικού Διευθυντή να μετακινηθεί ο Γέσπερ Φρέντμπεργκ. Ο ρόλος του τεχνικού διευθυντή θα είναι πολύ διαφορετικός από αυτόν του Νίκου Νταμπίζα, αφού πρώτιστα θα έχει την ευθύνη της ομαλής λειτουργίας του Ηλίας Πούλλος και μετά οτιδήποτε άλλο. Θα έχει λόγο στον σχεδιασμό της ομάδας, αλλά δεν θα είναι απόλυτος άρχοντας όπως ήταν ο Ελλαδίτης. Έτσι κι αλλιώς με την πρόσληψη του Πάμπου Χριστοδούλου έγινε ξεκάθαρο πως ο προπονητής θα έχει κεντρική θέση στα μεταγραφικά θέματα.

Όσον αφορά τώρα το θέμα πρόσληψης scouter, δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις. Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πως έγιναν συζητήσεις με συγκεκριμένους υποψηφίους και υπάρχει τάση προς ένα από αυτούς. Δεν έχει όμως ακόμα ληφθεί απόφαση για “άνοιγμα” της εν λόγω θέσης και ως εκ τούτου δεν έγινε κάποια κίνηση.