Home TOP NEWS Ξέρει καλά τις απαιτήσεις

Ξέρει καλά τις απαιτήσεις

 


Αν είναι ένας παίκτης από τον οποίο ο κόσμος είναι ευχαριστημένος, δεν είναι άλλος από τον πρώτο σκόρερ στο πρωτάθλημα Ματ Ντάρμπισαϊαρ. Ο Άγγλος σκοράρει με συνέπεια από την αρχή του πρωταθλήματος, τρέχει σε όλο το 90λεπτο ακόμα και πίσω από χαμένες μπαλιές και παρότι θα έπρεπε να τροφοδοτείται πολύ περισσότερο, κάνει τη δουλειά του και με το παραπάνω. Στη συνέντευξη που έδωσε και την οποία δημοσιεύσαμε χθες, απέδειξε ότι ξέρει καλά τι απαιτείται από τους παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Είπε χαρακτηριστικά:

“Έχουμε άλλα 9 παιχνίδια, δεν τελείωσε η σαιζόν. Πρέπει να τα κερδίσουμε όλα. Ο σύλλογος είναι τεράστιος και οι οπαδοί θέλουν νίκες κάθε εβδομάδα, θέλουν τίτλους και δεν είναι χαρούμενοι όταν δεν κερδίζουμε. Καλά κάνουν και είναι δυσαρεστημένοι όταν δεν το κάνουμε. […]

Πρέπει να βγούμε στην Ευρώπη. Οτιδήποτε άλλο θα είναι αποτυχία, ήδη πετυγχαίνουμε λιγότερα από όσα θα έπρεπε. “

Υπάρχουν παίκτες που λυγίζουν στην πίεση, υπάρχουν παίκτες που μεγαλουργούν λόγω αυτής. Ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ δηλώνει ευθέως πως πολύ καλά κάνουν οι φίλαθλοι που είναι δυσαρεστημένοι που δεν κερδίζει κάθε εβδομάδα η ομάδα τους. Οι απαιτήσεις μας δεν είναι για 4η θέση και απλά έξοδο στην Ευρώπη, αλλά για πρωταθλήματα και μεγάλες πορείες σε αυτήν. Ο Ματ το καταλαβαίνει σε παίκτες με παρόμοια νοοτροπία πρέπει να κτιστεί μια ΟΜΟΝΟΙΑ μεγάλη.