Home TOP NEWS Αυτός πρέπει να είναι έτοιμος

Αυτός πρέπει να είναι έτοιμος

Η ΟΜΟΝΟΙΑ πάει αύριο στο Αντώνης Παπαδόπουλος με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα αυξήσει τις πιθανότητες της για έξοδο στην Ευρώπη. Μετά τα αποτελέσματα στα ημιτελικά του κυπέλλου είναι βέβαιο πως η 4η θέση δίνει εισιτήριο, έτσι τα κίνητρα ανέβηκαν κατακόρυφα και ο στόχος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι πλέον ξεκάθαρος. Μένουν τέσσερα ματς και η ομάδα μας έχει υποχρέωση προς την ιστορία της να δώσει όλες της τις δυνάμεις για να βγει στην Ευρώπη.


“Υποχρέωση” έχει και ο Πάμπος Χριστοδούλου. Ο προπονητής της ομάδας μας είναι αναγκασμένος να προετοιμαστεί και για τα δυο σενάρια, αυτό της εξόδου και αυτό της παραμονής εντός συνόρων. Προφανώς η κάθε περίπτωση έχει τα δικά της δεδομένα. Στην πρώτη καταρχάς, η προετοιμασία ξεκινάει νωρίς, αρχές Ιούνη, αφού 29 του μήνα θα έχει να δώσει παιχνίδι. Στην δεύτερη η προετοιμασία θα ξεκινήσει Ιούλιο κάτι που δίνει αρκετό χρόνο περισσότερο, όπως και ξεκούραση.

Το δεύτερο σενάριο, δίνει μεν χρόνο στον Πάμπο, αλλά του δημιουργεί άλλα εμπόδια. Πρώτα από όλα οικονομικά, αφού ο προϋπολογισμός που θα έχει να διαχειριστεί θα είναι μικρότερος. Και επιπρόσθετα θα έχει ένα λόγο λιγότερο να πείσει τους μεταγραφικούς του στόχους να κατηφορίσουν προς την Κύπρο. Ούτως ή άλλως, ο κόουτς ξέρει πως πρέπει να είναι έτοιμος για όλα τα ενδεχόμενα και για αυτά δουλεύει!