Home TOP NEWS Η δική της Ανάσταση θα έρθει μόνο με τίτλους

Η δική της Ανάσταση θα έρθει μόνο με τίτλους

Συνήθως τα αποφεύγουμε τα λογοπαίγνια και τους δραματικούς τίτλους. Μεγάλο Σάββατο όμως σήμερα και εμείς σκεφτόμαστε πως εδώ και χρόνια όλο ανεβαίνουμε το Γολγοθά, αλλά η Ανάσταση δεν έρχεται. Πλέον είναι ξεκάθαρο πως αυτή θα έρθει μόνο με τίτλους, μόνο με πρωταθλήματα. Θα έρθει μόνο όταν το ΓΣΠ είναι γεμάτο το Μάιο για να πανηγυρίσει την επιστροφή της βασίλισσας στο θρόνο της. Ούτε οι καλές παρουσίες είναι αρκετές, ούτε το πρωτάθλημα οικονομικής σωτηρίας.


Η έλευση του Πάμπου Χριστοδούλου έχει δημιουργήσει αισιοδοξία πως του χρόνου θα δούμε κάτι καλύτερο, πως θα δούμε μια ομάδα να μάχεται μες το γήπεδο και να μην βλέπει τα παιχνίδια αδιάφορα. Για να πετύχει την Ανάσταση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ο Κύπριος τεχνικός, πρέπει πρώτα από όλα οι παίκτες του να αντιλαμβάνονται το μεγάλο στόχο. Πρέπει να κοιμούνται και να ξυπνούν έχοντας αυτόν στο μυαλό. Και με αυτά υπόψη, ξεκινάει ο Πάμπος Χριστοδούλου το κτίσιμο του ρόστερ. Χρειάζεται και ποιότητα, χρειάζεται και πλήρης αντίληψη των απαιτήσεων και του ποιον εκπροσωπούν.

Σιγά σιγά άλλη μια χρονιά φτάνει στο τέλος της. Αν είναι κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα φέτος, είναι πως ο κόσμος βαρέθηκε να αποδέχεται ως στόχο την έξοδο στην Ευρώπη. Τόσο πολύ, που ελάχιστα ασχολείται με το αν θα καταφέρει να την κερδίσει η ΟΜΟΝΟΙΑ. Το λέμε λοιπόν άλλη μια φορά, η Ανάσταση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα έρθει μόνο μέσα από τίτλους. Και όσοι είναι σε θέση να επηρεάσουν καταστάσεις στο πράσινο οικοδόμημα, καλά κάνουν να το θυμούνται.