Home TOP NEWS Να προστατέψει τον εαυτό της

Να προστατέψει τον εαυτό της

Όπως γράψαμε σε προηγούμενο κομμάτι, καμία ένδειξη για το ποιοι θα αποχωρήσουν δεν υπάρχει για την ώρα. Όλα όσα λέγονται και γράφονται είναι απλά εικασίες, λόγω της απόδοσης των παικτών όλη τη χρονιά. Ο Πάμπος Χριστοδούλου δεν έχει εκφραστεί και θα το κάνει μόνο όταν αξιολογήσει συνολικά τους ποδοσφαιριστές. Ρόλο θα παίξουν άλλωστε και τα συμβόλαια, κάποια θα σπάσουν, αλλά το ποια και με τι κόστος θα πρέπει πρώτα να εξεταστεί.


Αντίθετα με τις αφαιρέσεις πάντως, ο Πάμπος όπως είναι γνωστό τρέχει για τις προσθήκες. Βλέπει ποδοσφαιριστές σε διάφορες θέσεις και θέλει να προχωρήσει τον προγραμματισμό και να είναι προετοιμασμένος για το ενδεχόμενο η ΟΜΟΝΟΙΑ να έχει νωρίς τον Ιούλιο υποχρεώσεις στην Ευρώπη. Ονόματα -ευτυχώς- για την ώρα δεν έχουν γραφτεί, πέραν από τις δυο περιπτώσεις στην Αλβανία. Και η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να είναι σε θέση αν προστατέψει τον εαυτό της γιατί και η μεταγραφολογία ενδεχομένως θα επηρεάσει την ομάδα.

Μια ομάδα που με τα τόσα βάσανα φέτος, είναι ακόμα στο κυνήγι της Ευρώπης και αν είναι να το παλέψει πρέπει να μείνει ανεπηρέαστη από όλα αυτά. Για αυτό το λόγο όσοι συμμετέχουν στον προγραμματισμό, καλά κάνουν να κρατάνε καλά κλειστό το στόμα τους, αλλά και να σταματούν φήμες πριν αυτές γίνουν “ειδήσεις”. Το τεχνικό τιμ και η διοίκηση με άλλα λόγια να προστατέψει την ομάδα. Αλλά και οι ποδοσφαιριστές να μην αφήνουν τα μεταγραφικά να τους θολώσουν το μυαλό. Ας δουν το κάτω κάτω τις επόμενες αγωνιστικές σαν καλή ευκαιρία να αποδείξουν στον Πάμπο πως αξίζουν και θέλουν να είναι εδώ και του χρόνου.