Home TOP NEWS ΘΥΡΑ 9: Ανοικτή συγκέντρωση με κύρια θέματα το Δ.Σ και τον Πάμπο...

ΘΥΡΑ 9: Ανοικτή συγκέντρωση με κύρια θέματα το Δ.Σ και τον Πάμπο Χριστοδούλου

 


Ανακοίνωση στην οποία ενημερώνει για ανοικτή συγκέντρωση εξέδωσε η ΘΥΡΑ 9. Όπως τονίζουν οι οργανωμένοι, κύρια θέματα συζήτησης είναι το Δ.Σ του σωματείου και ο νέος προπονητής της ομάδας Πάμπος Χριστοδούλου. Αναλυτικά:

«Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά.. Αύριο Τετάρτη στις 16:00 στο παιχνίδι με την αελ η ΘΥΡΑ 9 θα βρίσκεται στο βόρειο πέταλο για το ασήκωτο βάρος της ένδοξης ιστορίας μας και της τιμημένης φανέλας μας. Γιατί μάθαμε μια ζωή να δείχνουμε τον δρόμο με το να υπερασπιζόμαστε τις ιδέες μας και τα ιερά σύμβολα μας.

Ακολούθως, στις 19:00 της ίδιας μέρας, θα πραγματοποιηθεί στο κεντρικό μας fan club στην Παλλουριώτισσα, ανοιχτή συγκέντρωση με κύρια θέματα, την διοίκηση, τον Πάμπο Χριστοδούλου, την ένταση που προκλήθηκε μετά τον αγώνα με τους ξυλοφορτωμένους, αλλά και γενικότερα πως συνεχίζουμε για το υπόλοιπο της τρέχουσας σεζόν.

Καλούμε τα μέλη μας παρά το εργάσιμο της ημέρας, σε δυναμική και μαζική παρουσία, πρώτα στο γήπεδο και μετά στον κεντρικό, για θέματα που μας αφορούν όλους.

Τέλος, όσον αφορά τις φημολογίες και την προπαγάνδα περί δήθεν ξυλοδαρμού ανυπεράσπιστων φιλάθλων των απέναντι.
Καταρχήν, ξέρει όλη η Κύπρος το ποιοι είμαστε και το ποιοι είσαστε. Εξάλλου, εμείς δεν ήμαστε θρασύδειλοι να χτυπάμε οικογενειάρχες και γενικά μεμονωμένους φιλάθλους. Όμως όσοι δεν μας σέβονται και προκαλούν, το μετανιώνουν πικρά και το ξέρετε πολύ καλά.

Το θέμα που πρέπει να αναδειχθεί και να μην περάσει στα ψιλά, είναι η απαράδεκτη στάση της αστυνομίας να αφήσει να παρκάρει τόσος κόσμος των απέναντι στην βόρεια κερκίδα.

Ότι κι αν είχαν στο μυαλό τους όμως, δεν τους πέρασε, χάρη στην οργανωμένη μας παρουσία και τα άμεσα αντανακλαστικά μας.
Κλείνοντας.. Μπορεί ποδοσφαιρικά να μην είμαστε στα καλύτερα μας, όμως οπαδικά είναι ατέλειωτες οι μέρες των παθών για σας.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΛΕΥΚΩΣΙΑ».