Home TOP NEWS Δικαιολογία καμία

Δικαιολογία καμία

Δεν μπορούμε να ξέρουμε ποιοι από τους ποδοσφαιριστές της φωτογραφίας (και τους συμπαίκτες τους που δεν είναι σε αυτήν) θα βρίσκονται του χρόνου στο ρόστερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Το βέβαιο είναι πως με την απόδοση τους και κυρίως με τη συμπεριφορά τους, αρκετοί από αυτούς σπρώχνουν τον προπονητή να ανοίξει την πόρτα της εξόδου. Το άλλο που είναι βέβαιο, είναι πως δεν αντέχει κανένας μας άλλη μια χρονιά κομπάρσου. Ή ακόμα χειρότερα, μια χρονιά με καραγκιοζιλίκια σαν τα φετινά.


Ευρώπη δεν θα πάμε, οπότε υπάρχει όλος ο χρόνος να κτιστεί η ομάδα. Κάποια συμβόλαια λήγουν, άλλα σπάζουν, αυτά δεν είναι θέματα δικά μας. Αυτό που ξέρουμε είναι πως πρέπει να φτιαχτεί ομάδα πρωταγωνίστρια και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Πρέπει να δοθεί στον Πάμπο Χριστοδούλου ότι χρειάζεται για να ξανακάνει την ΟΜΟΝΟΙΑ μεγάλη. Το καλοκαίρι αναμένεται δύσκολο, αφού την στιγμή που οι άλλοι θα στοχεύουν ομίλους εμείς θα μένουμε εντός. Και μόνο αντίδοτο στα όσα νιώθουμε είναι μια ομάδα πρωταγωνίστρια. Όχι άλλα λόγια, όχι άλλα ρεζιλίκια.

Το λέμε ξανά, δεν αντέχει κανείς μας άλλη χρονιά τέτοια, ήδη πάρα πολύς κόσμος έχει πει ως εδώ και δεν ασχολείται. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε άλλη χρονιά να μπαίνουμε στα πλέι οφ και να προσπαθούμε να ανακαλύψουμε στόχους. Δεν μπορούμε να φανταστούμε άλλη χρονιά με φωτογραφίες των παικτών από παραλίες ενώ πονάνε τα μάτια και η καρδιά μας. Όποιοι δεν μπορούν πρέπει να πάνε σπίτι τους, από όποιο πόστο κι αν υπηρετούν. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να μεγαλώσει ξανά. Και δυστυχώς αυτή τη στιγμή, όπως έχουμε καταντήσει, η πιο πίσω πρόταση πιο πολύ θυμίζει “ρομαντικό συθηματάκι” παρά ρεαλιστικό στόχο.