Home TOP NEWS Έχουν πολλά να κάνουν

Έχουν πολλά να κάνουν

Αν μετρήσει κανείς τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ της χρονιάς που μόλις τελείωσε και θα βρίσκονται και σε αυτό της επόμενης, δυσκολεύεται να βρει 10, Κύπριους και ξένους. Ακόμα κι αν βρει τόσους, δεν θα είναι όλοι έτοιμοι για την εντεκάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αν και θα έχουν ρόλο στο ρόστερ. Είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει πάρα πολλή δουλειά να γίνει. Αφού ο Πάμπος Χριστοδούλου επέστρεψε από το ταξίδι του σε Πορτογαλία (αλλά και σε χώρες έκπληξη), μόλις ανακοινωθεί και ο τεχνικός διευθυντής, αρχίζει το τρέξιμο.


Οι πληροφορίες φέρουν πέραν των Καντέ και Τζαΐλσον, άλλους 3 παίκτες να έχουν συμφωνήσει με την ΟΜΟΝΟΙΑ και να περιμένουν την κλήση της ομάδας μας για να επισημοποιηθεί η μεταγραφή τους. Ακόμα και μετά από αυτούς, θα εξακολουθεί να απομένει πολλή δουλειά! Για να αντέξει στο μαραθώνιο ενός πρωταθλήματος η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζεται τουλάχιστον 22-23 ποδοσφαιριστές, οπότε γίνεται αντιληπτό πως θα έρθουν 12-14 νέοι, Κύπριοι και ξένοι.

Το θετικό είναι πως χρόνος υπάρχει. Η προετοιμασία απέχει ένα μήνα από σήμερα και ήδη ο προπονητής έχει κάνει όλη την προεργασία. Κατά την άποψη μας, πρέπει φέτος που υπάρχει χρόνος για προσεγμένες κινήσεις, να δοθεί προϋπολογισμός που να επιτρέπει στον κόουτς να κάνει ομάδα που να κτυπήσει το πρωτάθλημα. Δεν μας παίρνει άλλωστε να μείνουμε ξανά κομπάρσοι.