Home TOP NEWS Για φέτος τέλος στο μαρτύριο, από του χρόνου;

Για φέτος τέλος στο μαρτύριο, από του χρόνου;

 


Η αυλαία στο πρωτάθλημα 2016-17 πέφτει μέσα στο επόμενο Σαββατοκύριακο και όλοι οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ σκέφτονται “επιτέλους τελειώνει το μαρτύριο”. Τα τελευταία χρόνια ζήσαμε άσχημες στιγμές, σαν τη φετινή περίοδο όμως δεν υπήρχε προηγούμενο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έφτασε να εξευτελίζει τη φανέλα της στα τελευταία παιχνίδια και να μετρά αλλεπάλληλα χαστούκια βλέποντας τους στόχους τους, όσο χαμηλοί κι αν ήταν αυτοί, να γκρεμίζονται ένας προς ένας.

Για φέτος λοιπόν τέλος το μαρτύριο, για του χρόνου όμως τι γίνεται; Η πρόσληψη του Πάμπου Χριστοδούλου φέρνει αισιοδοξία, είναι όμως αρκετή ή απλά θα του βάλουμε εμπόδια με τα θέματα που μας ταλανίζουν εδώ και χρόνια; Υπενθυμίζουμε πως έχουμε μπροστά μας όλο το καλοκαίρι να πάρουμε μεγάλες αποφάσεις και να κάνουμε αυτά που πρέπει. Πιο κάτω τις υπενθυμίζουμε για να μην αναβάλλουμε όπως άλλα χρόνια. Πρέπει να το πάρουμε απόφαση πως από μας εξαρτάται αν θα σηκώσουμε κεφάλι ή όχι.

Οικονομικό

Το γεγονός πως μένουμε Κύπρο, είναι σίγουρα αρνητικό οικονομικά. Αναγκάζει την ΟΜΟΝΟΙΑ να βγει από τα συνηθισμένα της καλούπια και να βρει άλλους πόρους για να κάνει προγραμματισμό. Το σωματείο πρέπει να βρει και τους τρόπους να συσπειρώσει τον κόσμο, να πείσει και τον τελευταίο ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ να κάνει διαρκείας, αυτό είναι το πρώτο και πιο σημαντικό. Παράλληλα θεωρούμε δεδομένο πως θα διεξαχθούν και φιλικά “κράχτες” με ομάδες από το εξωτερικό.

Μέλη

Tα μέλη είναι ο καλύτερος τρόπος να συσπειρωθεί ο κόσμος και να πάει μπροστά  η ΟΜΟΝΟΙΑ. Σε αυτό το κομμάτι πρέπει ΟΛΟΙ να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Πρώτο και καλύτερο το σωματείο που ανακοίνωσε εκστρατεία, γύρισε τα χωριά και τις επαρχίες, αλλά δεν φρόντισε να εκσυγχρονίσει τις διαδικασίες με αποτέλεσμα να παρατηρούνται μεγάλες καθυστερήσεις. Μετά, έχουμε κι εμείς ευθύνη σαν ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ, γιατί στο Facebook φωνάζουν χιλιάδες, αλλά αιτήσεις κατατέθηκαν λιγότερες από 400. Με τις φωνές μόνο δεν αλλάζει τίποτα, ας το πάρουμε απόφαση.

Κατεστημένο

Μόνο με συμμαχίες μπορεί να γίνει δουλειά. Αν ο Απόλλωνας και η ΑΕΚ γουστάρουν να έρχονται 2ο3οι και να τους πετάει κοκκαλάκια το κόμμα που τους ενώνει, έχουμε σοβαρό θέμα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να διερευνήσει τις προθέσεις όλων των σωματείων και να ψάξει τους τρόπους να ξηλώσει το θεατράκι που παρακολουθούμε. Έχουμε καταντήσει οι κόκκινοι φάκελοι να έρχονται πιο συχνά και από αυτούς στους γάμους και συμπεριφερόμαστε όλοι σαν να μην γίνεται απολύτως τίποτα.