Home TOP NEWS Ο Μάκης Παπαϊωάννου αναλαμβάνει Τεχνικός Διευθυντής και αυτά θα είναι τα καθήκοντα...

Ο Μάκης Παπαϊωάννου αναλαμβάνει Τεχνικός Διευθυντής και αυτά θα είναι τα καθήκοντα του

 


Στον Μάκη Παπαϊωάννου φαίνεται να αναθέτει η ΟΜΟΝΟΙΑ τον ρόλο του Τεχνικού Διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος. Κρίθηκε πως ο κ. Παπαϊωάννου θα μπορέσει να προσαρμοστεί στον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί πλέον το ποδοσφαιρικό τμήμα της Ομόνοιας και η συνεργασία θα είναι αποδοτική στον βαθμό που η ομάδα το χρειάζεται.

Ο Μάκης Παπαϊωάννου θα έχει διαφοροποιημένα καθήκοντα σε σχέση με τον ρόλο που είχε ο Νίκος Νταμπίζας. Θα συμμετέχει στην επιτροπή προγραμματισμού και στην ομάδα σκάουτερς του Συλλόγου. Θα έχει την ευθύνη να εντοπίζει και να αξιολογεί υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους της ομάδας και να καταρτίζει σχετική λίστα. Υπό την ευθύνη του θα είναι και η συνεργασία με εκπρόσωπους ποδοσφαιριστών και θα επεξεργάζεται προτάσεις που φθάνουν στην ομάδα. Επίσης, σημαντικό κρίνεται και το γεγονός πως θα ετοιμάζει, σε τακτά χρονικά διαστήματα, έκθεση αξιολόγησης για το υφιστάμενο ρόστερ της ομάδας.

Καθήκοντα θα έχει και στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, στο οποίο θα δίνει καθημερινά το παρών του. Θα φροντίζει για την ομαλή λειτουργία του και θα είναι υπεύθυνος για την οργάνωση μη αγωνιστικών θεμάτων. Επίσης, θα φροντίζει να εφαρμόζονται και να τηρούνται οι εσωτερικοί κανονισμοί. Με την πρόσληψη Μάκη Παπαϊωάννου, ολοκληρώθηκε η μετάβαση στη νέα εποχή του επιτελείου της ποδοσφαιρικής ομάδας. Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται με την υπογραφή των σχετικών συμβολαίων.