Home TOP NEWS «Στην ομάδα στάλθηκε ένα ξεκάθαρο μήνυμα…»

«Στην ομάδα στάλθηκε ένα ξεκάθαρο μήνυμα…»

 


Ραδιοφωνικές δηλώσεις έκανε σήμερα ο Ανδρέας Δημητρίου και μίλησε για το επόμενο παιχνίδι της ποδοσφαιρικής όσο και της φουτσαλικής ομάδας. Επίσης, αναφέρθηκε στη μάχη για το ευρωπαϊκό εισιτήριο και το μήνυμα που στάλθηκε στην ομάδα, τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η τεχνική ηγεσία, την επιστροφή του Πάμπου Χριστοδούλου στο νησί, αλλά και το νέο μέλος στο Δ.Σ. του σωματείου. Αναλυτικά όσα είπε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:

Φινάλε της σεζόν: «Παρά τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών, εξακολουθούν να μας προσφέρονται ευκαιρίες για να διεκδικήσουμε έξοδο στην Ευρώπη. Μαθηματικά είμαστε μέσα στον στόχο μας και τον διεκδικούμε. Ωστόσο, βρισκόμαστε τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος και πλέον τα οποιαδήποτε λάθη, ενδέχεται να αποδειχθούν μοιραία και οδυνηρά. Στην ομάδα πέρασε ένα ξεκάθαρο μήνυμα: Σε αυτούς τους τρεις τελικούς, ο Σύλλογος απαιτεί από όλους το μάξιμουμ. Σε αυτά τα τρία τόσο σημαντικά παιγνίδια, για να έρθουν οι νίκες, απαιτούνται εμφανίσεις με τσαμπουκά, θέληση και πάθος, απαιτείται να βλέπουμε στο γήπεδο ποδοσφαιριστές που με τη συνολική τους προσπάθεια θα τιμούν τη φανέλα που φορούν. Η ομάδα κυνηγά τον ελάχιστο δυνατό στόχο που μπορεί να θέσει η ΟΜΟΝΟΙΑ και το μήνυμα που πήγε στην ομάδα, είναι πως επιβάλλεται να τον πετύχουμε».

Παιχνίδι με Απόλλωνα: «Μοναδικός στόχος είναι η νίκη, όσο δύσκολο και εάν φαίνεται λόγω της πορείας των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα. Αναγνωρίζουμε τις δυσκολίες του αγώνα, όμως είμαστε υποχρεωμένοι να βρούμε τον τρόπο να φύγουμε από τη Λεμεσό με τους τρεις βαθμούς. Η αγωνιστική παρουσία της ομάδας, περνά σε δεύτερη μοίρα. Κύριο ζητούμενο είναι οι τρεις βαθμοί. Αυτή είναι μια εξαιρετικά κρίσιμη αγωνιστική. Χρειαζόμαστε αυτή τη νίκη για να διατηρήσουμε τις πιθανότητές μας για έξοδο στην Ευρώπη. Πιστεύουμε πως με σωστή διαχείριση του αγώνα, μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας».

Τα αγωνιστικά δεδομένα: «Ο Σάκης Κύπρου και ο Μάριος Δημητρίου είναι τραυματίες και θα είναι εκτός από τον αγώνα της Κυριακής. Ο Κύπρου ταλαιπωρείται από κάκωση στο γόνατο και ο Δημητρίου από θλάση πρώτου βαθμού στους προσαγωγούς. Θα αξιολογείται η κατάστασή τους και ανάλογα θα διαπιστωθεί το πότε θα μπορέσουν να επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Ο Δημήτρης Χριστοφή νιώθει πολύ καλύτερα. Ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, δεν αντιμετωπίζει κάτι το ανησυχητικό, αλλά θεωρείται δύσκολο να προλάβει το παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Ο Άρης Σοϊλέδης ανέβασε επίπεδα προπόνησης τις τελευταίες μέρες, νιώθει καλύτερα. Θεωρείται αμφίβολος, με καλές πιθανότητες όμως για να προλάβει τον Κυριακάτικο αγώνα. Εκτός θα είναι ο Κάρι Άρνασον που συμπλήρωσε δύο κίτρινες κάρτες».

Για τον αποψινό αγώνα φούτσαλ: «Η ομάδα φούτσαλ δίνει απόψε τον δεύτερο της αγώνα για την τελική φάση του πρωταθλήματος, απέναντι στην Ανόρθωση και στοχεύει στο να ισοφαρίσει τη σειρά αγώνων σε 1-1. Η ομάδα μας έκανε μια τεράστια προσπάθεια, αποκλείοντας το μεγάλο φαβορί για κατάκτηση του πρωταθλήματος, την ΑΕΛ. Τώρα, θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα και χρειάζεται την αποψινή μάχη να την δώσει μπροστά σε γεμάτες εξέδρες. Αυτή η ομάδα κέρδισε με το σπαθί της τον σεβασμό όλων μας και αξίζει να την στηρίξουμε απόψε. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο στάδιο Ελευθερία και θα ξεκινήσει στις 20:00».

Επιστροφή Πάμπου Χριστοδούλου στην Κύπρο: «Ο Πάμπος Χριστοδούλου είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει και να αξιολογήσει πάρα πολλούς ποδοσφαιριστές, κατά την χρονική περίοδο που παρέμεινε στο εξωτερικό. Ο στόχος είναι η ομάδα, όταν κληθεί να λάβει τις αποφάσεις που αφορούν τον προγραμματισμό της νέας αγωνιστικής περιόδου, να είναι έτοιμη για να προχωρήσει έγκαιρα στην δημιουργία του ρόστερ. Ο Πάμπος Χριστοδούλου, καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του στο εξωτερικό, ήταν σε συνεχή επαφή με τον Πρόεδρο του Συλλόγου».

Αντικατάσταση Άγη Ιακωβίδη: «Έχουν εφαρμοστεί οι πρόνοιες του Καταστατικού και έγινε αντικατάσταση του Άγη Ιακωβίδη, που παραιτήθηκε, από τον Αντώνη Τσικκουρή, ο οποίος ήταν ο δεύτερος επιλαχόντας στην Εκλογική Γενική Συνέλευση. Επί της ευκαιρίας, ευχόμαστε στον Αντώνη Τσικκουρή καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει».