Home TOP NEWS Αναμένοντας το μεταγραφικό σπριντ

Αναμένοντας το μεταγραφικό σπριντ

Ο Κάι είναι ο δεύτερος…αναμένονται ακόμα πολλοί άλλοι. Ο άσσος από το Πράσινο Ακρωτήρι έβαλε το όνομα του πλάι σε αυτό του Μαμαντού Καντέ που ανακοινώθηκε πριν από περίπου δυο εβδομάδες. Το ημερολόγιο δείχνει 19 Ιουνίου, στις 25 ξεκινάει και επίσημα η χρονιά (έστω με εργομετρικά) έτσι η εβδομάδα που ξεκινάει σήμερα, αναμένεται να φέρει το μεταγραφικό σπριντ για το οποίο ακούμε και διαβάζουμε από την πρώτη στιγμή αλλά ακόμα δεν είδαμε!


Η πιο πίσω πεποίθηση ενισχύεται και από τις πληροφορίες πως ο Πάμπος Χριστοδούλου παίζει σε πολλά μέτωπα και έχει στείλει αρκετές προτάσεις. Όπου αρκετές, βάλτε νούμερο που ξεπερνάει τις 3, ενώ και με άλλες περιπτώσεις οι συζητήσεις είναι προχωρημένες και οι ενδείξεις θετικές. Από τις θετικές ενδείξεις μέχρι την υπογραφή και την ανακοίνωση βέβαια, υπάρχει πολύς και σημαντικός δρόμος να καλυφθεί. Ειδικά από τη στιγμή που δεν παίζουμε Ευρώπη, οι παίκτες σκέφτονται πως δεν υπάρχει και λόγος να υπογράφουν άμεσα.

Υπάρχει πάντως αισιοδοξία πως ο αριθμός των νέων παικτών θα αυξηθεί κατακόρυφα τα επόμενα 24ωρα. Τονίζεται πάντως πως ειδικά φέτος, στην ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θα αφήσουν τον χρόνο να τους πιέσει. Γιατί πιο σημαντική από την ποσότητα είναι η ποιότητα, τα τελευταία χρόνια το ζήσαμε και το μάθαμε καλά. Να σημειωθεί πως οι προτάσεις αφορούν παίκτες σε διάφορες θέσεις. Για να δούμε αν θα φέρει κάτι η μέρα.