Home TOP NEWS Ενδιαφέρουσες περιπτώσεις από τη χώρα του Ταγκό

Ενδιαφέρουσες περιπτώσεις από τη χώρα του Ταγκό

Δύο ποδοσφαιριστές από Αργεντινή εξετάζει ο Πάμπος Χριστοδούλου για τη μεσαία γραμμή και όπως πληροφορούμαστε και οι δύο έχουν περίοπτη θέση στη λίστα του κόουτς. Ο λόγος για τους Μάριο Μπολάτι και Ερνάν Φρέδες, δυο αμυντικά χαφ με πολύ καλό όνομα στη χώρα του Ταγκό. Η ομάδα μας σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται σε συζητήσεις και με τους δύο ποδοσφαιριστές, πόσοι θα αποκτηθούν, μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε.


Ο Φρέδες αγωνίζεται στην Ιντεπετιέντε τα τελευταία 4 χρόνια και είχε μόνο ένα σύντομο πέρασμα από την Ευρώπη με τη φανέλα της Μέταλιτς. Είναι παίκτης σκυλί με χαμηλό κέντρο βάρους και μπόλικα τρεξίματα. Ο Μπολάτι από την άλλη είναι πιο βαρβάτο όνομα, με συμμετοχές στην Εθνική, τη Φιορεντίνα και τη Πόρτο. Είναι ψηλός, με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση. Για την ώρα από ότι φαίνεται οι απαιτήσεις του Φρέδες είναι ψηλές και η ομάδα μας προσπαθεί να τον ρίξει, ενώ η περίπτωση Μπολάτι είναι πιο βατή. Και οι δύο έχουν ιταλικό διαβατήριο.

Από χθες λέγαμε πως ο Πάμπος Χριστοδούλου δίνει μεγάλη έμφαση στη μεσαία γραμμή. Στον άξονα η ομάδα έχει και τους Μαργκάσα, Τουρέ, Μπρέβελντ και Κατελάρη. Είναι ενδιαφέρον να δούμε τη τελική δομή του άξονα της νέας ΟΜΟΝΟΙΑΣ.