Home TOP NEWS Ο Αλεσάντρο θέλει “εδώ” τον Μπρούνο Σοάρες

Ο Αλεσάντρο θέλει “εδώ” τον Μπρούνο Σοάρες

Λογικά το ξέρετε το όνομα, το θυμάστε. Δεν έχει περάσει άλλωστε τόσος καιρός. Ο Μπρούνο Σοάρες το καλοκαίρι του 2014 είχε έρθει στην Κύπρο, είχε συμφωνήσει με την ΟΜΟΝΟΙΑ, είχε υποσχεθεί πως θα τηρήσει τη συμφωνία του και ότι θα μεταβεί στην Πολωνία για να ξεκινήσει προπονήσεις. Εν τέλη άλλαξε γνώμη, έμεινε στη Φορτούνα και δήλωνε στη Γερμανία πως “αποφάσισα για το καλό της οικογένειας μου”.


Γιατί θυμηθήκαμε το 2014 θα μας ρωτήσετε. Ο Σοάρες έχει τον ίδιο μάνατζερ με τους Κάντε, Κανού και Τζαΐλσον. Στη δημοσίευση του γραφείου για τη μεταγραφή του Κανού στην ΟΜΟΝΟΙΑ, ο κεντρικός αμυντικός έσπευσε να τους συγχαρεί. Άμεσα ο ατζέντης τους (Αλεσάντρο) είπε απευθυνόμενος στον Σοάρες “σε θέλω εδώ!” για να πάρει απάντηση από τον Βραζιλιάνο πως “είμαι στην ουρά, μην με ξεχνάς”. Ο λογαριασμός του γραφείου τελείωσε τη συζήτηση λέγοντας “ποτέ, είμαι φαν σου και το ξέρεις”.

Είναι γεγονός πάντως, πως η ΟΜΟΝΟΙΑ ψάχνει άλλον ένα κεντρικό αμυντικό. Ο Σοάρες όμως, έχει συμβόλαιο ως το τέλος του 2017 με την Χάγκασουντ Νορβηγίας και έχει πάει στη συγκεκριμένη ομάδα μόλις το Μάρτιο φέτος. Δεν έχει πάντως πολλές συμμετοχές και ίσως να ψάχνει την έξοδο, δεν μπορούμε να ξέρουμε όμως αν είναι στο shortlist του Πάμπου Χριστοδούλου. Να σημειωθεί πως μετά την Φορτούνα Ντούσελντορφ, είχε αγωνιστεί στην Καϊράτ Αλμάτι του Καζακστάν.