Home TOP NEWS Πίεση για να πει το “ναι” ο Νούρου Σάλλεϊ

Πίεση για να πει το “ναι” ο Νούρου Σάλλεϊ

Ο πρώτος κεντρικός αμυντικός έβαλε την υπογραφή του και γέμισε χαμόγελα το πράσινο στρατόπεδο. Ο Γούλιαμ ήταν ο πρώτος στόχος του Πάμπου και είπε το πολυπόθητο ναι. Η προσοχή πλέον στρέφεται στους άλλους δύο κεντρικούς αμυντικούς που προτίθεται να αποκτήσει ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ένα όνομα που είδε το φως της δημοσιότητας και όντως ενδιαφέρει, είναι αυτό του Νούρου Σάλλεϊ. Ο Γκανέζος έδειξε θετικός, την πλατιά του σε συμβόλαιο όμως δεν την έχει βάλει ακόμα.


Και σίγουρα η διαρροή του ονόματος δεν έκανε καλό στην ομάδα μας. Από τις πρώτες ώρες που έγινε γνωστό το ενδιαφέρον του Πάμπου, ο παίκτης δέχθηκε πρόταση από άλλη ομάδα, είναι γνωστό άλλωστε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκει φέτος συγκεκριμένα εμπόδια συνεχώς μπροστά της. Όπως και να έχει γίνεται μεγάλη προσπάθεια για να αποδεχθεί και ο Γκανέζος την πρόταση της ομάδας και να μεταβεί στην Πολωνία για να ακολουθήσει το κυρίως στάδιο της προετοιμασίας.

Εκφράζεται αισιοδοξία πως δεν θα κάνει πίσω στην αρχική προφορική συμφωνία που είχε επιτευχθεί. Οι εξελίξεις δεν αποκλείεται να είναι άμεσες. Μέχρι την Πολωνία άλλωστε απομένουν μόνο δυο μέρες.