Home TOP NEWS Διαφοροποιημένη άμυνα;

Διαφοροποιημένη άμυνα;

Τα φιλικά είναι για να δοκιμάζουν σκέψεις οι προπονητές, είναι γνωστό. Στο τελευταίο όμως, κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, ο Πάμπος Χριστοδούλου έδειξε ξεκάθαρη διάθεση να αρχίσει να χρησιμοποιεί περισσότερο ένα κορμό 15-16 ποδοσφαιριστών που φαίνεται οι πρώτες του επιλογές και το ίδιο περιμένουμε να κάνει και αύριο κόντρα στον Ερμή. Το ερώτημα που τίθεται είναι κατά πόσον θα κάνει αλλαγές στους πρώτους 11 του, με δεδομένο ότι κάποιοι παίκτες είναι πλέον πιο έτοιμοι.


Οι πρώτοι που ταιριάζουν στην πιο πίσω περιγραφή, είναι ο Τζαΐλσον Αραούζο που λόγω της περιπέτειας με το συμβόλαιο του έχασε την Πολωνία και ο Γουίλιαμ Σοάρες που για προσωπικούς λόγους είχε ενταχθεί στην προετοιμασία με κάποια καθυστέρηση. Οι δυο Βραζιλιάνοι πήραν χρόνο συμμετοχής σαν αλλαγή κόντρα στη Σαλαμίνα, είχαν μια εβδομάδα να ανεβάσουν ακόμα περισσότερο τα επίπεδα ετοιμότητας τους και είναι πιθανόν αύριο να βρεθούν στην εντεκάδα.

Όλα αυτά βέβαια είναι θεωρητικά και τα γράφουμε στη βάση του ότι ο Πάμπος Χριστοδούλου θέλει να τους έχει όσο πιο έτοιμους γίνεται, μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Αύριο στο χόρτο, θα δούμε ακριβώς τι σκέφτεται ο κόουτς.