Home TOP NEWS Ίσως πάρει αναβολή η πρεμιέρα μας

Ίσως πάρει αναβολή η πρεμιέρα μας

 


Οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ περιμένουν πως και πως την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αφού η μη έξοδος στην Ευρώπη μας άφησε χωρίς επίσημα ματς για τρεις μήνες. Η αδημονία όμως, ίσως παραταθεί και καλό είναι να οπλιστούμε με υπομονή. Οι υποχρεώσεις της πρώτης αντιπάλου μας ΑΕΚ, στα play-off του Europa League, είναι πιθανόν να αναβάλουν το πρώτο μας παιχνίδι. Αν πάντα τηρηθεί ότι και τα προηγούμενα χρόνια με τους “Ευρωπαίους” να μην παίζουν το πρώτο ματς.

Διαβάστε ακόμη: Τι προνοεί η προκήρυξη

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, η πρώτη αγωνιστική έχει οριστεί για τις 19 και 20 Αυγούστου, με την ΑΕΚ να έχει υποχρεώσεις (μαθαίνει αύριο αντίπαλο) στις 17 και τις 24 του ίδιου μήνα, ενδιάμεσα δηλαδή. Μέχρι και πέρσι, η πρακτική που ακολουθείτο ήταν να αναβάλλεται το ματς για να έχει περισσότερο χρόνο η ομάδα που είναι στην Ευρώπη να προετοιμαστεί. Σε τέτοια περίπτωση η ΟΜΟΝΟΙΑ θα παίξει πρώτο ματς για φέτος την 2η αγωνιστική κόντρα στον Απόλλωνα, το πιθανότερο 28 Αυγούστου, αφού και η ομάδα της Λεμεσού έχει υποχρεώσεις στις 24.

Αν η ΚΟΠ αποφασίσει να αναβάλει και αυτό το ματς, η πρεμιέρα μας πάει 9 ή 10 Σεπτέμβρη κόντρα στην Άχνα. Το σενάριο αυτό όμως είναι απομακρυσμένο.