Home TOP NEWS Ματς με πολλά γκολ στο Αμμόχωστος

Ματς με πολλά γκολ στο Αμμόχωστος

 


Φιλική νίκη με 4-3 για την ομάδα μας στο τρίτο της φιλικό στην Κύπρο. Οι πράσινοι νίκησαν τη Νέα Σαλαμίνα στο γήπεδο της σε ένα ματς με πολλά γκολ. Κακή στιγμή ο τραυματισμός του Ράφα Λόπες.

Ο αγώνας κρίθηκε στο τελευταίο λεπτό μετά από όμορφο γκολ του Χριστοφή. Ο Τζίμης είχε ευστοχήσει και από τα 11 βήματα ενώ από ένα γκολ πέτυχαν Ντάρμπισαϊρ και Γκονζάλες. Η Νέα Σαλαμίνα κατάφερε να ισοφαρίσει δυο φορές στον αγώνα και αυτό σίγουρα θα συζητηθεί από τον Πάμπο στις επόμενες προπονήσεις.

Το τριφύλλι είχε προηγηθεί με 0-2 με τους Γκονζάλες (20′) και Χριστοφή (34′) όμως η Νέα Σαλαμίνα απάντησε στο δεύτερο ημίχρονο (48′, 70′) ισοφαρίζοντας σε 2-2. Η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε με τον Ντάρμπισαϊαρ στο 81′ να κάνει το 2-3 όμως οι αντίπαλοι με πέναλτι ισοφάρισαν και πάλι, τρία λεπτά μετά.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν σαφώς ανώτερη και το γκολ του Χριστοφή στις καθυστερήσεις χάρισε στην ομάδα μας τη φιλική νίκη σε άλλο ένα φιλικό προετοιμασίας.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Φελτχούιζεν, Μαργκάσα (69΄ Καντέ) Φαμπρίσιο, Κατελάρης (79΄ Γουίλιαμ), Δημητρίου (69΄ Τζαϊλσον), Άλεξ, Μαντούρο (67΄ Μπρέβελεντ) Γκονζάλες, Χριστοφή, Λόπες (45+1′ Τζαρσίνιο) Ντάρμπισαϊαρ