Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να τους “κόψει” τον άερα και να μην δώσει δικαιώματα

Να τους “κόψει” τον άερα και να μην δώσει δικαιώματα

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα εκδράμει στην Πάφο αύριο το Σάββατο, για το δεύτερο της παιχνίδι στο πρωτάθλημα, με στόχο φυσικά να φύγει από το «Στέλιος Κυριακίδης» με το “διπλό” βάζοντας άλλους τρεις βαθμούς στο τσεπάκι και να πάει με άλλο αέρα ψυχολογίας στο ντέρμπι με την ΑΕΚ Λάρνακας, μεσοβδόμαδα στο άδειο από κόσμο ΓΣΠ.


Το κάθε παιχνίδι όπως δήλωσε και ο προπονητής της ομάδας μας, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα το βλέπει σαν ντέρμπι και με την ίδια σοβαρότητα όποιος και να είναι ο αντίπαλος, πόσο μάλλον όταν η ομάδα που βρίσκεται απέναντι από την δική μας, στις δηλώσεις τους πριν από το παιχνίδι δείχνουν έτοιμοι και ότι έχουν ξεκάθαρο στόχο να αποσπάσουν βαθμολογικό όφελος.

Στην ομάδα της Πάφου αν καταφέρουν να πάρουν κάποιο βαθμό ή βαθμούς από την ΟΜΟΝΟΙΑ, θα είναι γι αυτούς ομολογουμένως τεράστια επιτυχία καθώς θα θεωρηθεί βαθμολογικό κέρδος εκτός προγράμματος.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μια ομάδα που έχει μια αρκετά καλή δυναμική με τον κόσμο που κουβαλά τόσο εντός όσον και στα εκτός έδρας παιχνίδια της, και ομάδες όπως είναι η Πάφος θα προσπαθήσουν να κερδίσουν την ομάδας μας, έτσι οι «πράσινοι» θα πρέπει  να πάνε στο Παφιακό αρκετά υποψιασμένοι και να μην δώσουν δικαίωμα στην Παφιακή ομάδα να ελπίζει σε κάτι.

Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν οι έντεκα ποδοσφαιριστές και άλλοι που θα κληθούν από τον Πάμπο Χριστοδούλου να περάσουν ως αλλαγή στο ματς, δεν θα πρέπει να δώσουν δικαιώματα στην αντίπαλη ομάδα και να την αφήσουν να πιστέψει σε κάτι κάλο, και καλούνται να μπουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο του «Στέλιος Κυριακίδης» και να «καθαρίσουν» από νωρίς του παιχνίδι.