Home TOP NEWS Αρνητική απάντηση με γελοίους λόγους από ΚΟΠ

Αρνητική απάντηση με γελοίους λόγους από ΚΟΠ

Αναμενόμενη θα πει κανείς η άρνηση της ΚΟΠ. Πώς θα στήνονται τα πάρτι χωρίς “ανθρώπινα λάθη” άλλωστε; Η ομοσπονδία λοιπόν με επιστολή της εξηγεί σήμερα στην ΟΜΟΝΟΙΑ πως η Κύπρος δεν βρίσκεται στις χώρες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για άμεση εφαρμογή των Συστημάτων Επαναληπτικής Προβολής (VAR) και Goal Line Technology και συμπλήρωσε πως δεν προγραμματίζεται άμεσα κάτι τέτοιο! Ε αλίμονο να προγραμματιζόταν και να χαθεί η “μαγεία” του κυπριακού ποδοσφαίρου!


Όσο για τους λόγους; Μέχρι στιγμής σύμφωνα με την ΚΟΠ η εφαρμογή των τεχνολογιών αυτών έχει θετικά και αρνητικά αποτελέσματα! Τα αρνητικά αποτελέσματα φυσικά δεν συγκεκριμενοποιούνται, ίσως για κάποιους για παράδειγμα να είναι αρνητικό να μην παίρνουν οι ομάδες τους ευνοϊκά σφυρίγματα. Ίσως λέμε, δεν ξέρουμε. Επιπρόσθετα η ΚΟΠ τόνισε πως δεν υπάρχει η απαραίτητη υποδομή στα στάδια μας για κάτι τέτοιο! Κι εμείς που νομίζαμε πως υπεύθυνη για την αναβάθμιση της υποδομής αλλά και του προϊόντος είναι η ίδια η ομοσπονδία!

Για τέλος αφήσαμε το καλύτερο, το κόστος! Για την εφαρμογή της τεχνολογίας στην Ιταλία σε 18 γήπεδα, χρειάστηκαν 2 εκατομμύρια. Για τα 9 γήπεδα Α’ κατηγορίας πόσα θα χρειάζονταν; Μιλάμε για μια ΚΟΠ με απόθεμα 13 εκατομμύρια! Δεν αξίζει να επενδυθεί το 1 για να μην έχουμε τόσα “ανθρώπινα λάθη”

υ.γ. Περιμένουμε με αγωνία να δούμε αν θα τοποθετηθεί έστω και μία άλλη ομάδα, έστω και ένα μέσο μαζικής ενημέρωσης.