Home TOP NEWS Δεν βοηθάει την κατάσταση η στάση της Αλκής

Δεν βοηθάει την κατάσταση η στάση της Αλκής

 


Πραγματικά απορούμε με την στάση της Αλκής. Αντί μετά το εξόφθαλμο διαιτητικό λάθος του Ξενοφώντος μετά την συνάντηση Λόππα-Πετρίδη που προηγήθηκε τουλάχιστον να σωπάσουν, εξακολουθούν να βάζουν λάδι στη φωτιά. Πρώτα ξεκίνησε ο προπονητής Δαμιανού υποτιμώντας τη νοημοσύνη όσων ήταν στη συνέντευξη τύπου, αφού μας είπε πως το γκολ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν το είδε άρα δεν το σχολιάζει, αλλά είχαν πεντακάθαρο πέναλτι, όπως του είπαν από το τηλέφωνο. Μήπως το είδες από τη γραμμή κ. Δαμιανού;

Και χθες οι παράγοντες της Αλκής κράτησαν την ίδια στάση αφού παρότι σύσσωμος ο τύπος λέει πως η φάση που ζητούν πέναλτι, ΔΕΝ ήταν, επιμένουν να προσπαθούν να δείξουν πως έγιναν λάθη και για τους δύο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε τουλάχιστον μια φάση (σε ανατροπή του Ντάρμπισαϊαρ) που ήταν πολύ πιο…πέναλτι από αυτό που ζητά η Αλκή και δεν το αναφέρει κανείς, πολύ απλά γιατί τα πάντα επισκιάζονται από το έγκλημα του Ξενοφώντος. Και είναι γελοίο να επιμένουν για εκείνη τη φάση.

Κύριοι ο μόνος τρόπος να πείσετε πως η συνάντηση Λόππα-Πετρίδη ήταν αθώα και τα σχόλια, απλά αστειάκια, είναι να παίξετε για τη φανέλα σας το Σαββατοκύριακο που έρχεται. Με ένα Ούρκο Πάρντο κάτω από το τέρμα που έχει πάρει φέτος περισσότερα λεφτά από το Αποέλ παρά από την Αλκή, ένα Γουίλι Σεμέδο που ονειρεύεται μετά την συνάντηση παρωδία πως του χρόνου θα παίζει στο Αποέλ και ένα πρόεδρο που δέχθηκε με ευχαρίστηση “λλίον κούντημα” λίγο πολύ ξέρουμε τι θα δούμε. Και δεν περιμένουμε μεγάλο σκορ.