Home TOP NEWS Ενθουσιασμός, πάθος, φωνή

Ενθουσιασμός, πάθος, φωνή

 


Είμαστε ενθουσιασμένοι κι ακόμα καλά καλά δεν την είδαμε, αυτή είναι η αλήθεια. Οι κινήσεις που έγιναν το καλοκαίρι έπεισαν τον ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ που για πρώτη φορά εδώ και χρόνια βλέπει ένα ρόστερ ισορροπημένο και ποιοτικό. Φυσιολογικό είναι να πάμε στο γήπεδο όλοι με αισιοδοξία για καλύτερες μέρες, αλλά και ενθουσιασμό για το μέλλον. Αυτός ο ενθουσιασμός πρέπει να μεταφραστεί σε πάθος και φωνή για να στηρίξουμε την ομάδα. Σε καμία περίπτωση όμως να μην τον αφήσουμε να γίνει άγχος και πίεση.

Ο αντίπαλος είναι πιο μπροστά από εμάς σε θέμα ετοιμότητας. Μπορεί το ματς να μην πάει όπως το ονειρευόμαστε. Είναι ακριβώς εκείνες τις στιγμές που όλοι πρέπει να παραμείνουμε ψύχραιμοι και να σπρώξουμε την ομάδα, να μην την πνίξουμε στο άγχος. Στο ΓΣΠ θα είναι χιλιάδες κόσμου, δεν είναι δύσκολο να αποσυντονίσουμε τους παίκτες μας αν δεν είμαστε πρώτα από όλα εμείς έτοιμοι για όλα. Κάποιοι θα παίξουν πρώτη φορά μπροστά μας και επιβάλλεται να είμαστε στήριγμα τους.

Μακάρι το ματς να πάει όπως θέλουμε, μακάρι η ΟΜΟΝΟΙΑ να μπει με την ορμή του κόσμου και να πατήσει τον Εθνικό. Είναι καλό όμως όλοι μας να είμαστε έτοιμοι για όλα τα σενάρια. Να πάρουμε τους τρεις βαθμούς με τον ένα τρόπο ή τον άλλο και να πάμε παρακάτω!