Home TOP NEWS H πίεση στην ομάδα δεν κάνει καλό

H πίεση στην ομάδα δεν κάνει καλό

 


Είναι γεγονός ότι τα αποτελέσματα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, είτε είναι νικηφόρα, είτε όχι αυτά δίνουν το έναυσμα στον κόσμο της ομάδας για να ασκήσει την δική του κριτική. Όπως και στις επιτυχίες έτσι και στις αποτυχίες χρειάζεται σωστή διαχείριση από όλους στο στρατόπεδο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, έτσι ώστε οι ποδοσφαιριστές του Πάμπου Χριστοδούλου να παραμείνουν συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στους στόχους τους.

Επίσης σημαντικό είναι ότι στην ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζεται σε κάποιο μεγάλο βαθμό και ηρεμία από τον κόσμο μας. Το να μπαίνει τόση  πίεση στην ομάδα μας από την αρχή του πρωταθλήματος, δεν κάνει καλό σε κανένα, κι αυτό βγαίνει και δια στόματος των ίδιων των ποδοσφαιριστών μας.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ναι μεν «χτίστηκε» από το μηδέν το καλοκαίρι για να πρωταγωνιστήσει, όμως το να βάζουμε όλοι μας, τόση αφόρητη πίεση στους ποδοσφαιριστές μας με το «καλημέρα» του πρωταθλήματος κακό τους κάνουμε και όχι καλό. Ίσως το γεγονός αυτό να παίζει και το δικό του σημαντικό ρόλο και να επηρεάζει και κάποιες φορές την απόδοση των παικτών μας εντός των τεσσάρων γραμμών.