Home TOP NEWS Ήξεραν πως δεν θα είχε διάρκεια η ομάδα στο πρώτο της

Ήξεραν πως δεν θα είχε διάρκεια η ομάδα στο πρώτο της

 


Απόλυτα λογική ήταν η συμπεριφορά της ομάδας μας στο πρώτο της παιχνίδι στο πρωτάθλημα και αυτό ο Πάμπος Χριστοδούλου και οι συνεργάτες του το είχαν υπολογίσει πριν τον αγώνα. Οι πράσινοι είχαν εξαιρετικό 30λεπτο στο οποίο θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει πολλά γκολ όμως η απόδοση δεν διατηρήθηκε στη συνέχεια και έπεσε πολύ ο ρυθμός της ομάδας. Όσοι ασχολούνται επαγγελματικά με την μπάλα, ξέρουν πως αυτό ήταν λογική αντίδραση.

Υπήρχαν ποδοσφαιριστές που είχαν να αγωνιστούν σε φιλικό εδώ και ένα μήνα. Πάρτε ως παράδειγμα τον Ράφα Λόπες που ήταν από τους κορυφαίους στο ξέσπασμα του πρώτου ημιχρόνου όμως στη συνέχεια δεν μπόρεσε να διατηρήσει τις αντοχές του. Το ίδιο ισχύει και για άλλους παίκτες που ήταν εκτός στο Αύγουστο όπως οι Γουίλιαμ και Άλεξ.

Ο Πάμπος ξέρει πως είναι αδύνατο από το πρώτο παιχνίδι η ΟΜΟΝΟΙΑ να φτάσει στο ιδανικό σημείο. Με 15 νέους παίκτες σίγουρα χρειάζεται χρόνος και υπομονή. Αυτό που κρατάει ο κόουτς των πράσινων είναι πως ακόμα και έτσι, οι παίκτες του αντέδρασαν και πήραν το ζητούμενο. Μέσα από τα επίσημα ματς η ομάδα του θα ανεβάσει το επίπεδο της.