Home TOP NEWS Κτυπάει την πόρτα της ενδεκάδας ο Κανού

Κτυπάει την πόρτα της ενδεκάδας ο Κανού

 


Με βάση το βιογραφικό και τις ομάδες τις οποίες αγωνίστηκε ο Κανού, ήρθε στην ΟΜΟΝΟΙΑ ως το μεγάλο όνομα και σαν ο ποδοσφαιριστής «κλειδί»  για την ομάδα μας την φετινή χρονιά. Ο Πάμπος Χριστοδούλου είναι σίγουρο ότι λόγω της ποιότητας του και της εξαιρετικής του κατάρτισης που έχει ο Ρουμπέλινσον Κανού, αλλά και με τα όσα είδαμε στα πρώτα δείγματα από τον Βραζιλιάνο  ο Κύπριος τεχνικός θα περιμένει αρκετά από τον Κανού στην δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Υπάρχει έντονη παραδοχή από αρκετούς ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ, ότι με το που «πάτησε» το πόδι του ο Κανού στον αγωνιστικό χώρο απέναντι στην Άχνα, η ομάδα μας ανέβασε στο χρονικό εκείνο διάστημα κατακόρυφα τους  ρυθμούς της. Ο ποδοσφαιριστής από την χώρα του καφέ, κράτησε μπάλα, «έσπασε» παιχνίδι και γενικά ήταν αρκετά ενεργητικός και κινητικός  εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Βραζιλιάνος εκτός από το γεγονός ότι ανέβασε την ΟΜΟΝΟΙΑ,  στον χρόνο που πήρε κατάφερε να δημιουργήσει και κάποια ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα αφού  έχασε μια πάρα πολύ καλή ευκαιρία, ενώ από δική του προσωπική ενέργεια προήλθε το δεύτερο και νικητήριο γκολ της ομάδας μας απέναντι στην Άχνα.

Η θετική συνεισφορά του Κανού στο παιχνίδι της Κυριακής είναι σίγουρο ότι δεν πέρασε από κανένα στο τεχνικό τιμ απαρατήρητη. Ο Πάμπος Χριστοδούλου δύο μέρες πριν από το παιχνίδι με την Πάφο άρχισε να κάνει τις δικές του σκέψεις όσον αφορά το στήσιμο και την επιλογή των ποδοσφαιριστών για το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου.

Πάντως ο Βραζιλιάνος μέσος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μετά την αρκετά καλή του παρουσία στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής, κτυπάει δυνατά την πόρτα της ενδεκάδας και είναι εκεί και καραδοκεί για να πάρει μια θέση στο αρχικό σχήμα της ομάδας μας.