Home TOP NEWS Στην Εθνική Νέων ο Κατσαντώνης ενόψει της προκριματικής φάσης του EURO U19

Στην Εθνική Νέων ο Κατσαντώνης ενόψει της προκριματικής φάσης του EURO U19

 


Ο Ανδρέας Κατσαντώνης κλήθηκε στην Εθνική Νέων της Κύπρου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας ενόψει των παιχνιδιών της προκριματικής φάσης του EURO U19. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα κάτω των 19 ετών της χώρας μας μπήκε στην τελική ευθεία για τη συμμετοχή στον έβδομο όμιλο, τα ματς του οποίου θα διεξαχθούν τον Οκτώβριο στην Ιρλανδία.

Ο Νεόφυτος Λάρκου κάλεσε συνολικά 21 ποδοσφαιριστές. Την ερχόμενη βδομάδα υπάρχουν τρεις προγραμματισμένες προπονήσεις και συγκεκριμένα την Τρίτη 12, την Τετάρτη 13 & την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου και θα γίνουν στο Κοινοτικό Στάδιο Πυργών. Συγκέντρωση προπονητικής ομάδας 15:15, συγκέντρωση ποδοσφαιριστών στις 15:30 και προπονήσεις 16:00-17:30.

Το πρόγραμμα που αφορά τον έβδομο όμιλο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19, όπου συμμετέχει η Εθνική Νέων, έχει καθοριστεί. Οι αγώνες θα διεξαχθούν μεταξύ 4 – 10 Οκτωβρίου στην Ιρλανδία και οι δύο πρώτες ομάδες της κατάταξης θα εξασφαλίσουν εισιτήριο συμμετοχής στον elite round. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα:

1η αγωνιστική
Η πρεμιέρα της Κύπρου με αντίπαλο τη Σερβία θα γίνει στις 4 Οκτωβρίου στο «Ferrycarrig Park», χωρητικότητας 597 θέσεων που βρίσκεται στην πόλη Wexford. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 21:00 ώρα Κύπρου. Ο αγώνας της Ιρλανδίας με το Αζερμπαϊτζάν θα διεξαχθεί την ίδια ημέρα στο Waterford Regional Sports Centre του Waterford και θα αρχίσει στις 17:00 ώρα Κύπρου. Το γήπεδο είναι χωρητικότητας 2978 θέσεων.

2η αγωνιστική
Η Εθνική Νέων της Κύπρου θα αντιμετωπίσει στις 7 Οκτωβρίου την Ιρλανδία στο Waterford Regional Sports Centre και ο αγώνας θα αρχίσει στις 21:00 ώρα Κύπρου. Την ίδια ημέρα θα διεξαχθεί ο αγώνας της Σερβίας με το Αζερμπαϊτζάν. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο «Ferrycarrig Park» και θα αρχίσει στις 17:00 ώρα Κύπρου.

3η αγωνιστική
Το φινάλε είναι προγραμματισμένο στις 10 Οκτωβρίου και η Κύπρος θα αντιμετωπίσει στο «Ferrycarrig Park» το Αζερμπαϊτζάν. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 15:00 ώρα Κύπρου. Την ίδια ώρα στο Waterford Regional Sports Centre θα διεξαχθεί ο αγώνας της Ιρλανδίας με τη Σερβία.