Home TOP NEWS Στην Πορτογαλία ο Πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για συνάντηση με την Μπενφίκα!

Στην Πορτογαλία ο Πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για συνάντηση με την Μπενφίκα!

 


Στην Πορτογαλία βρίσκεται από χθες ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Αντώνης Τζιωνής, μετά από πρόσκληση του ομολόγου του της Μπενφίκα. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα υπάρξει συνάντηση μεταξύ των δύο προέδρων, κατά την οποία θα συζητηθεί το ενδεχόμενο συνεργασίας μεταξύ των δύο ομάδων σε διάφορα επίπεδα.

Τονίζεται ότι δεν υπάρχει κάτι σίγουρο για την ώρα, ωστόσο οι προοπτικές διαφαίνονται θετικές. Οι πράσινοι φαίνεται να έχουν ρίξει γέφυρα επικοινωνίας τους τελευταίους μήνες με τους αετούς της Λισαβόνας. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ κρατούν χαμηλούς τους τόνους, περισσότερα θα ξέρουμε τις επόμενες μέρες.

Η επίσημη ενημέρωση: «Συνεργασία σε διάφορα επίπεδα με την Μπενφίκα Πορτογαλίας μελετά η ΟΜΟΝΟΙΑ. Για τον λόγο αυτό βρίσκεται στην Πορτογαλία αντιπροσωπεία του Συλλόγου με επικεφαλής τον πρόεδρο, Αντώνη Τζιωνή, ο οποίος πραγματοποίησε σήμερα συνάντηση με τον ομόλογό του της Μπενφίκα, Luis Filipe Vieira.

Αναμένεται τις επόμενες μέρες να υπογραφεί σχετικό Πρωτόκολλο Συνεργασίας. Η συνεργασία ενδέχεται να περιλαμβάνει ανταλλαγή τεχνογνωσίας σε διάφορα επίπεδα, συνεργασία σε αγωνιστικό επίπεδο, σε επίπεδο Ακαδημιών, επιμόρφωσης, καλύτερης οργάνωσης και λειτουργίας».