Home TOP NEWS Αυτοκριτική και μόνο

Αυτοκριτική και μόνο

 


Ευτυχώς αυτή τη φορά δεν υπήρξε κάποιο διαιτητικό λάθος που να αποσπάσει την προσοχή. Τολμούμε να πούμε και ευτυχώς που ο αντίπαλος έβαλε περισσότερες σκοπιμότητες από κάθε άλλον στο παιχνίδι, για να μην μπορέσουμε ούτε τις αρετές μας να ξεδιπλώσουμε. Λέμε ευτυχώς γιατί είναι ώρα της αυτοκριτικής. Ούτε την τύχη δεν μας παίρνει να ψάξουμε, ούτε ένα φάλτσο σφύριγμα, το μόνο που πρέπει να δούμε είναι τα προβλήματα μας.

Βαθμολογικά έχουμε μείνει πίσω, όπως γράφαμε όμως και χθες αν μείνουμε να κάνουμε μαθηματικά θα χαθεί οριστικά το παιχνίδι. Το τεχνικό τιμ πρέπει να εστιάσει στα επαναλαμβανόμενα λάθη και να εντοπίσει τους λόγους που δίνουμε τόσο εύκολα γκολ. Να βρει επίσης γιατί η ομάδα είναι τόσο νευρική και έτοιμη να χάσει το καθαρό μυαλό της στην πρώτη ευκαιρία. Τέλος, τίθεται και θέμα αγωνιστικής συμπεριφοράς και ο Πάμπος Χριστοδούλου το ξέρει καλύτερα από κάθε άλλον. Το σχολίασε άλλωστε και στην συνέντευξη τύπου.

Πλέον δεν έχουμε πολλές επιλογές. Είτε θα δούμε την αλήθεια κατάματα και θα προσπαθήσουμε ενώ διορθωνόμαστε να παίρνουμε και αποτέλεσμα, είτε τα χαστούκια θα συνεχίσουν να έρχονται.