Home TOP NEWS Ίσως πάρει… μετάθεση ο Ρενάτο

Ίσως πάρει… μετάθεση ο Ρενάτο

 


Ότι η τριάδα που παίζει στο κέντρο ξέρει πολλή μπάλα, δεν αμφισβητείται από κανένα. Κανού, Σοάρες και Μαδούρο είναι πολύ καλοί χειριστές της μπάλας, ενώ κουβαλάνε και εμπειρίες. Αν είναι κάτι που φάνηκε πάντως στα παιχνίδια που έδωσε ως τώρα η ΟΜΟΝΟΙΑ, είναι πως όταν αμυνόμαστε, απουσιάζουν τα τρεξίματα. Και εκεί που μας επηρεάζουν περισσότερο, είναι στη θέση του αμυντικού χαφ. Ο Πάμπος Χριστοδούλου ψάχνει τη λύση για το χώρο και δεν αποκλείεται να κάνει αλλαγή.

Αμυντικοί χαφ μπορούν να παίξουν πέραν του Μαδούρο και οι Κατελάρης-Μπρέβελντ και αν τελικά ο κόουτς το αποφασίσει, είναι λογικό να κοιτάξει προς εκείνους. Είναι όμως επίσης πιθανό να μετατοπίσει τον παίκτη με τα περισσότερα τρεξίματα στην ομάδα, το Ρενάτο Μαργκάσα και στη θέση του να ξεκινήσει τον Καντέ. Θα χάσει σε ύψος η μεσαία γραμμή σε τέτοιο ενδεχόμενο και είναι γνωστό πως ο Πάμπος το θέλει. Θα κερδίσει όμως σε χιλιόμετρα, αφού κανείς δεν τα καταπίνει όπως ο Ρενάτο.

Όλα τα πιο πάνω είναι φυσικά θεωρητικά, μόνο ο προπονητής και οι συνεργάτες του ξέρουν τι θα παρατάξουν στον άξονα αύριο. Το βέβαιο είναι πως πρέπει να σουλουπωθεί η εικόνα, ειδικά όταν χάνουμε τη μπάλα και αμυνόμαστε με πίσω βήματα.