Home TOP NEWS Έχει πολλά να πει και να κάνει

Έχει πολλά να πει και να κάνει

Στο πρώτο του παιχνίδι στον πάγκο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο Ιβάιλο Πέτεφ είδε την ομάδα να μην μπορεί να κερδίσει τον ουραγό της βαθμολογίας και έτσι να αφήνει δυο βαθμούς στο “Δασάκι”. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι ο προπονητής μας, μπορεί να σχηματίσει ολοκληρωμένη εικόνα από το πρώτο κιόλας παιχνίδι, αφού οι ίδιες αδυναμίες παρουσιάζονται σε κάθε ματς.


Ο Εθνικός στην πρώτη φορά που πέρασε το κέντρο του γηπέδου, κατάφερε να σκοράρει. Ο Φετχούιζεν βάζει μόνο έναν ποδοσφαιριστή στο τοίχος, ο ίδιος δεν ήταν έτοιμος και έτσι ο Πιντσέλι σκόραρε από τα 40 μέτρα με φάουλ. Η ίδια αδράνεια και στο δεύτερο γκολ, αυτή τη φορά με περισσότερους ποδοσφαιριστές να πιάνονται στον ύπνο. Συγκεκριμένα, οι Γουίλιαμ Σοάρες και Μαρκάσα δεν κατάφεραν να κλείσουν σωστά τον Ενέσκου, ο οποίος νίκησε τον τερματοφύλακα μας από την κλειστή του γωνιά!

Στην επίθεση τώρα, χάθηκαν πολλές ευκαιρίες οι οποίες αν μετουσιώνονταν σε γκολ θα μιλούσαμε για άλλα τώρα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε δυο δοκάρια, το ένα από εκτέλεση πέναλτι, ενώ στις άλλες ευκαιρίες που βρήκε, οι ποδοσφαιριστές μας δεν έβρισκαν το στόχο.

Τα ίδια πράγματα σε επανάληψη δηλαδή, με τη μεν αμυντική λειτουργία να δέχεται γκολ και φάσεις με ευκολία ενώ η δε επιθετική γραμμή δεν μπορεί να τελειώσει τα παιχνίδια. Πολλά είναι αυτά που πρέπει να δουλέψει ο Πέτεφ και αφορούν όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου.