Home TOP NEWS Γεννηθήκαμε από την αντίσταση, πεθάναμε από τη στασιμότητα

Γεννηθήκαμε από την αντίσταση, πεθάναμε από τη στασιμότητα

Ίσως να μην χρειάζονταν περαιτέρω λόγια, πέραν από τον τίτλο, για να περιγράψει κανείς την κατάσταση στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ίσως πάλι και να χρειάζονται, για να καταλάβει και ο τελευταίος, οπαδός ή εχθρός της ομάδας, τι πρέσβευε το σωματείο τότε και πόσο έχει αλλάξει ο χαρακτήρας του σήμερα.


Δεν θα πούμε πολλά, άλλωστε η ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ γνωστή σε όλους. Κάποιοι δεν απαρνήθηκαν τα ιδανικά τους, σήκωσαν ανάστημα και δημιούργησαν τον Α.Σ.Ο.Λ. Αντίσταση λοιπόν η λέξη κλειδί και πάμε να δούμε τι συμβαίνει στο σήμερα.

Το ίδιο διοικητικό μοντέλο εδώ και τουλάχιστον δυο δεκαετίες, ελάχιστη ανάπτυξη στις ακαδημίες και τις υποδομές, μηδέν επαγγελματισμός και κατ’ επέκταση ελάχιστη έως καθόλου αντίσταση. Αντίσταση από τον κόσμο, αντίσταση από το οποιοδήποτε Δ.Σ, αντίσταση από όλο το οικοδόμημα για να μην βλέπουμε το ίδιο έργο κάθε χρόνο σε επανάληψη. Για να είμαστε δίκαιοι, ο κόσμος δεν ήξερε ποτέ πώς να “αντισταθεί” σωστά και ούτε του δόθηκαν ποτέ πολλές επιλογές.

Στασιμότητα δηλαδή σε όλα τα επίπεδα και για κάποιο παράξενο λόγο περιμένουμε να δούμε διαφορετικό αποτέλεσμα. Οι ίδιες αποτυχημένες τακτικές σε επανάληψη. Μόνο με αντίσταση θα ξαναγεννηθούμε, καιρός να το καταλάβουμε. Πολύ εύκολο είναι να καθόμαστε αραχτοί και να πυροβολούμε προς όλες τις κατευθύνσεις. Ξαναγεννήστε τη φλόγα του Α.Σ.Ο.Λ μέσα σας αλλιώς θα πνιγούμε στη στασιμότητα για άλλα τόσα χρόνια…