Home TOP NEWS Δεν μπορεί να λένε όλοι ψέματα…

Δεν μπορεί να λένε όλοι ψέματα…

 


Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει και δυστυχώς συμβαίνει επικίνδυνα συχνά τα τελευταία χρόνια. Κάθε φορά που η ομάδα παρουσιάζει άσχημο αγωνιστικό πρόσωπο, κυκλοφορούν οι φήμες ότι οι ποδοσφαιριστές είναι απλήρωτοι.

Δεν μπορεί όλοι να λένε ψέματα -ακόμα κι αν υπερβάλλουν-, όπως δεν μπορεί επίσης, πάντα η κακή αγωνιστική παρουσία να συνδέεται με την πληρωμή. Γιατί αν ξέρεις ότι θα πληρωθείς και είσαι σε ένα περιβάλλον στο οποίο γουστάρεις να βρίσκεσαι και που σου προσφέρει όλα όσα χρειάζεσαι για να νιώθεις ευτυχής, μια καθυστέρηση στην πληρωμή δεν είναι ικανή να σου χαλάσει την απόδοση. Υπεύθυνη για τα πιο πάνω θέματα είναι η διοίκηση και καλό θα ήταν να αποφεύγονται περιστατικά σαν τα χτεσινά, με παίκτες να δηλώνουν απλήρωτοι δεξιά και αριστερά. Μικρή χώρα η Κύπρος, τα νέα μαθαίνονται πάντα γρήγορα και η αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί για πολύ.

Όλα τα πιο πάνω έχουν άμεση σχέση με τον τρόπο που λειτουργούμε και στον οποίο αναφερθήκαμε εκατοντάδες φορές τα τελευταία χρόνια. Όσο μένουμε στο μεσαίωνα, θα ακούμε για “απλήρωτους παίκτες” και “οικογενειακά προβλήματα”. Αρκετά προβλήματα έχουμε σαν οικοδόμημα δεν χρειάζεται να το κάνουμε χειρότερο.