Home TOP NEWS Match Report: Επιστροφή στις νίκες

Match Report: Επιστροφή στις νίκες

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα μας μετά από τρεις αγωνιστικές. Η ΟΜΟΝΟΙΑ επιβλήθηκε με 3-0 της Πάφου, με τον Ματ Ντάρμπισαϊρ να σκοράρει δυο γκολ ενώ το τρίτο γκολ πέτυχε ο Χριστοφή. Οι “πράσινοι” κλείνουν ένα εφιαλτικό έτος με νίκη και τους τρεις βαθμούς στο σακούλι.


Α’ Ημίχρονο

Νωρίς η πρώτη μεγάλη ευκαιρία που άνηκε στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Στο 5΄ο Ματ έφυγε πίσω από την άμυνα της Πάφου αλλά το πλασέ του ήταν αδύνατο και δεν απείλησε τον Κόπριβετς. Στο 8′ ήταν η σειρά της Πάφου να απειλήσει με σουτ του Ντεούλ που πέρασε άουτ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε πέναλτι στο 18′ σε πέσιμο του Τζαρσίνιο στην περιοχή και στην εκτέλεση ο Ματ Ντάρμπισαϊρ άνοιξε το σκορ! Ένα σουτ του Χριστοφή στο 28′ έφυγε πάνω από τα δοκάρια ενώ στο 30′ ο Χόριτς λίγο έλειψε να φέρει το ματς στα ίσα. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Χριστοδούλου έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ το σουτ του Ντεούλ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έφτασε και σε 2ο γκολ στο 32′ αφού μετά από σύγχυση στην περιοχή της Πάφου, ο Καντέ γύρισε στον Ματ όπου έγραψε το 2-0 με πλασέ, με τον Κόπριβετς να είναι εκτός θέσης. Ο Ντάρμπισαϊρ πλησίασε στο χατ-ρικ αλλά η κεφαλιά του αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν υπήρξε κάποια μεγάλη ευκαιρία και η ΟΜΟΝΟΙΑ πήγε στα αποδυτήρια με το 2-0.

Β’ Ημίχρονο

Το ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ομάδα πίεσε ψηλά, ο Κόπριβετς έκανε το λάθος και ο Χριστοφή σκότωσε το ματς στο 51′. Η Πάφος προσπάθησε να απαντήσει στο 58′ αλλά η κεφαλιά του Ταραβέλ πέρασε άουτ. Στο 62′ η φιλοξενούμενη ομάδα έφτασε πολύ κοντά στο γκολ αλλά η κεφαλιά του Πογιέτ κατέληξε στο δοκάρι. Στο 68′ οι “πράσινοι” συνδυάστηκαν όμορφα μέσα στην περιοχή της Πάφου, με τον τελικό αποδέκτη Αντώνια να μην μπορεί να τελειώσει με γκολ τη φάση και να στέλλει τη μπάλα άουτ. Τρία λεπτά αργότερα, ο Ματ έφτασε κοντά στο χατ-ρικ ξανά αλλά το ψηλοκρεμαστό πλασέ που δοκίμασε δεν βρήκε στόχο. Στο 76′ ο Δημήτρης Χριστοφή έκλεψε μπάλα, πέρασε τον Κόπριβετς και έκανε το πλασέ αλλά ο Ταραβέλ έδιωξε πάνω στη γραμμή. Στο 82′ ο Χριστοδούλου έκανε σπουδαία απόκρουση σε κοντινή κεφαλιά και έτσι κράτησε την εστία του ανέπαφη. Αυτή ήταν και η τελευταία αξιόλογη στιγμή στο παιχνίδι

Συμπερασματικά 

Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έπιασε καμιά σούπερ απόδοση ωστόσο κατάφερε να πάρει μια σχετικά άνετη νίκη. Η ομάδα επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις σερί αποτυχημένες αγωνιστικές και κλείνει ένα πολύ κακό έτος με νίκη. Υπάρχουν πολλά ακόμα να γίνουν, αγωνιστικά και μη, και ελπίζουμε με το νέο έτος να γίνουν οι κινήσεις που πρέπει για να προχωρήσουμε μπροστά σαν οικοδόμημα.